Zvezda "Čuvara plaže": Skenirali me na aerodromu jer sam im se dopala

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Zvezda "Čuvara plaže": Skenirali me na aerodromu jer sam im se dopala

Izvor: Blic M. Milikšić | 07. 12. 2010. - 23:56h | Foto: You Tube, AP |

LOS ANĐELES - Dona Di’Eriko, bivša glumica popularne američke serije "Čuvari plaže" i "Plejbojeva" manekenka, izjavila je da su je službenici Administracije za bezbednost u saobraćaju (TSA) namerno izdvojili od drugih putnika i proveli kroz novi skener na kojem se vidi golo telo - samo zato što je ekstra atraktivna.
98033_donna-derrico-ap_hs.jpg

Di’Eriko smatra da su je pripadnici službe TSA izdvojili zbog njenih božanstvenih oblina i manekenske karijere.

"Verujem da su me izdvojili jer su ocenili da sam atraktivna. Nakon skeniranja primetila sam da se muški pripadnik TSA, koji me je izvukao iz reda, smeška i da šapuće sa još dva službenika, pri čemu su me upadljivo fiksirali pogledima. Bila sam zaprepašćena", rekla je ona.

Di’Eriko, koja je u "Čuvarima plaže" glumila od 1996. do 1998. godine, letela je od Los Anđelesa do Pitsburga sa svojim aktuelnim dečkom i sinom Rajanom (17).

Bezbednjaci su je izdvojili od drugih putnika i tražili da prođe kroz jedan od potpunih skenera tela, koji su od uvođenja na američkim aerodromima izazvali brojne kontroverze.

Službenici TSA su proteklih nedelja trpeli brojne kritike zbog povećanih bezbedonosnih mera sa "nametljivim prepipavanjem". Putnicima se daje izbor da prođu kroz novi skener ili da pristanu na intenzivno "prepipavanje" koje obavlja TSA.

Di’Eriko tvrdi da joj nisu ni dali taj izbor, već da su je samo sproveli do skenera.
Portparol TSA porekao je da se njegovo osoblje ponašalo neprimereno i nekorektno.

Natrag