Zvezda Čelsija u Beogradu!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Zvezda Čelsija u Beogradu!
21. novembar 2009.

00014558.jpg

Novi fudbalski as iz Premijer lige stigao je u Srbiju, odnosno u Beograd, na lečenje kod sada već nadaleko čuvene dr Marijane Kovačević. U pitanju je zvezda Čelsija Frenk Lampard, a nedugo posle njega stigao je i novinar britanskog tabloida "San", koji želi da napravi reportažu o isceliteljki koju opisuju kao Mortišu Adams.

Tokom nedelje nju su posetili napadač Arsenala Robin van Persi, potom kvartet Liverpula Josi Benajun, Albert Riera, Fabio Aurelio i Glen Džonson. Očekuje se da će njihovim koracima uskoro krenuti i Fernando Tores.

- Znali smo da Robina van Persija očekuje duga pauza. Ja sam se plašio da bi to moglo da traje tri meseca, jer su prve vesti bile zaista loše. Međutim, laknulo mi je kada sam saznao da će oporavak trajati šest nedelja. Nisam fan ovoga što se radi, ali nisam ni doktor. Poštujem slobodu svakoga ko želi da se podvrgne ovoj terapiji. Nije u pitanju injekcija. Taj deo sam ostavio klupskim lekarima. Pitao sam ih da li je to opasno, a oni su rekli da nije. Robin je zvao i rekao da želi da ide. Ako tradiconalno lečenje ne može da pomogne, onda morate da idete negde drugde da se obratite za pomoć - rekao je Venger.

Prvi efekti tretmana četvorice igrača Liverpula, koju se posetili doktorku Kovačević, biće vidljivi danas kada budu istrčali na travu „Enfilda" u duelu sa Mančester sitijem. Menadžer Rafael Benitez je o tome pričao na pres konferenciji uoči duela sa „građanima".

- Znate za priče da su naši igrači išli na specijalan tretman u Srbiju. Tačno je. Saznali smo da se tamo leči mnogo stranih igrača, tako da smo i mi rešili da probamo. Sva četvorica igrača, Benajun, Džonson, Aurelio i Rijera treniraju, videćemo da li će neko od njih igrati. Radili su u poslednja dva dana - kaže Benitez.

Sa druge strane, Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja i dalje traga za doktorkom Kovačević ne bi li proverila u kakvim uslovima ona radi.

Natrag