Životinje

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
20
Neznam koliko već ima napisa o životinjama. Da ih nebi zapostavili (onako, humano) ...

-Ruska skaska:

Malena pčelica oseti nešto što do tada nije. Pri#eb##o joj se toliko da je počela unezvereno da leti naokolo. Pitala je sve životinje na koje je nailazila, ali niko nije sneo da ima odnos jer se plaše njene žaoke. Već umorna, ali i dalje raspoložna, naleti na medu. Nije časila ni malo, te upita medu: Medo brate, pomagaj. Toliko me svrbi moja ##### da je moraš po#e#ati. -Nesmem. Ubošćeš me! Reće meda. Ali posle nekog vremena i pogodbe da će redovno dobijati med na vratima, meda priostade.
Nakon dogovorenog posla, pčelica je odletala. Onako zanosno, pčelica, vdno oduševljena, jer je let odavao, odlete u visine.

Šta skazala taa skaska (Šta je naravoučenije)=???

O=== U te je pčeličke, goleme p##ke!!!

-Mali Zeka:

Tek rođeni zeka dok je upoznavao svet, lutao je poljiem i: Naiđe na neku životinju. Radoznalo upita; Ko si ti? Prvi odgovor je bio: Ja sam Vučjak. Z: A šta je to? V: To je kad ti je mama vučica, a otac pas.
Zeka to prihvati i nastavi dalje. Sledeća beše mazga. Z: Šta je to? M: To je kad ti mama magarica a otac konj.
Zeka i to prihvati i nastavi dalje. Naiđe na neku bubu. Z: Šta si ti? B: Ja sam konjska mušica. Zeka se prvo začudi, a zatim: Ej, ne jedi govna. To nemože da bude!

-Meda:

Tek ispečeni kolač meda ostavi naprozor da se ohladi. Nije prošlo ni minut, a kolača mu nema. Unezvereno baci pogled naokolo i vide samo sovu. Meda sovi: Ko mi je ukrao kolač?
Sova onako zatečena u neprijatnoj situaciji poče samo da okreće glavu i do 360 stepeni. Meda ljutito istrča napolje i uhvati sovu za vrat. Ponovi joj pitanja u prisustvu svih svojih zuba: Ko mi je ukrao kolač?!?!?
Sova konačno progovori, onako zagonetno: Jedan sa velikim učima.
Zeka se u u obližnjem grmu nasmeja, ali da ga niko ne čuje i reče tiho: Al', će onaj magarac da ga na#ebe.

-Kralj svih životinja - to je TARZAN!

Kad se Tarzanu jednom pripišalo, on jednostavno pomeri tigrovu kožicu, izvadi alatku i otpoče sa radnjom. Nije mario što je u prisustvu bila Džejn. Međutim ona primeti impozantnu stvar i odmah joj se stvori želja...
Kao i svaka ž. pametnica odmah zapodene: Mili Tarzane. Da li si to, nekad koristio i u druge svrhe, osim za pišanje.
T: Jednom sam ga gurao u jednu šupljinu na drvetu. I, bilo mi je mnogo lepo!
Dž: Ma to nije nije ništa u odnosu na ovo što ja imam.
To mu reče i odmah zaleže, raširi noge, te mu pokaza gde da ga stavi.
Tarzan nije mnogo oklevao. Priđe do međunožja, kleče, a zatim joj snažno zavari pesnicu u stomak.
Iznenađena Džejn izgubi vazduh, a kad se pribra:
-Šta uradi to divlji čoveče?
T: Tarzan prvo isterati pčele!

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
37
Zeka

Okupio meda sve zivotinje na jednu liticu i rekao im:"Ko skoci moze da mi po**be lavicu"...
Sve zivotinje su gledale lava kao da nije normalan, jer ko skoci poginuce i onda nista od lavice...
Nije proslo dugo vremena i cuje se tresak...Lav se okrece i pogleda i vidi medu dole...
Ustaje meda, skida prasinu sa sebe i kaze: "Lave tebi cu da k**am lavicu, a tebe zeko cu da razbijem sto si me gurnuo".

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
20
Ajd još neki o životinjama

Zec mobing majstor
(orginal je na bugarskom jeziku, a ovo je slobodna interpretacija)

Mečkata imaše par mečeti, ama to namirisa i eden zajec.
On se vrzmaše uvek tu naokolo, ama' i nablizo.
Gledao je uvek kad ode mečka da ... mlade mečiće uputi na to ko je glavni (mobing majstor).
A čim se udalji mečka, on dotrči i na ulsku pećina poviče:
-MAMKATA DA VAM EB#M!!!
Uvek kad to kaže i pre nego što uhvati "šturu" mali mečići zaplaču.
Majka onako uznemirena u prvi mah nije shvatala problem, ali kad su mečići počeli da imaju problem čak i u snu, isčupa odgovor od njih o čemu je reč.
Jednom prilikom je izmrtkala (izfingirala) odlazak "na teren" i sačeka uljeza.
Već na prve njegove reči istrči iz brloga i zajuri zajca. Zajc, kao da je čekao taj trenutak, krenaa da teka (beži). Onako, pomalen, kažu da je baš bio brz i spretan. Mečkata, pak onako golema, jeste ga jurila sas pogolemi skokovi, ama na jedno rašlasto drvo se beše zaglavila.
To zajac kao i da čekaše, naglo ustavi (zakoči) i vrnu (vrati) se do iste mečke.
Pogleda je pravo u besnu facu i reče:
-Ja nebi, al' obećao sam tvojoj deci.
To reče, zaopkoli je sa odzad (zadnje strane) i svojevrsnim "brzim pokretima" skide joj prašinu.
Nataka (posle toga), zajac se pak (opet) dade u beg. Mečkata, zaurlana (razjarena), iskobelja se iz rašle i ponovo pojuri zajca.
Zajac je bežao, ali kad je stigo do Crnog mora, više nije imao kud.
Brzo se premaskirao u turistu sa crnim naočarima, šeširićem i razvučenim dnevnim novinama.
Mečka je išla okolo - naokolo i raspitivala se za određenog zajca.
Kad je pitala i zeca: Da li je video nekog zeca kako tuda beži.
Zec je samo šeretski odgovorio: -Jer, to beše onaj što očuka (otrese prašinu) jednoj mečki u šumu!
Mečka na te glasne reči više obrati pažnju na okolinu, nego na onog ko to reče i brzo prozbori:
-Zar to već i u novene piše??? A, zatim uhvati šturu nazad u šumu.

PS: Životinje su uvek iste, a smehom se ljudi koriste!
:roll:

Natrag