Šta je novo?
UREDNIK
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
2.851

yQSq3pK.jpg
Serija "Žigosani u reketu" će premijerno biti emitovana na TOP kanalu ove jeseni i emitovaće se svake nedelje, četvrtkom i petkom u 20h.
"Priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela", stoji u najavi serije.
lg.php

"Ova savremena bajka zapravo je priča o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, drugoj šansi za propali klub, drugoj šansi za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi za srećom, drugoj šansi za generaciju čije su najbolje godine pojeli skakavci".

Serija će imati 45 epizoda, a u glumačkoj postavi će biti Svetozar Cvetković, Dragan Mićanović, Žika Todorović, Žarko Laušević, Predrag Ejdus, Boda Ninković, Bogdan Diklić, Dubravka Mijatović, i mnogi drugi.
Ekipu serije čine autor i producent Dragan Bjelogrlić, koproducent Tomica Paliković, kreator serije Marko Savić, izvršni producenti Goran Bjelogrlić i Tatjana Žeželj, direktor serije Nataša Višić, pisci: Vladimir Kecmanović, Saša Podgorelec, Antonio Gabelić, Dušan Bulić, Marko Manojlović, Kosta Peševski i pisac saradnik Ranko Božić, dok režiju potpisuju: Srđan Spasić i Danilo Bećković.

WNWIuCE.jpg


Kod:
https://uptobox.com/k1dmjulrvlk5
 
Poslednja izmena:
Top