Šta je novo?

ZeroZeroZero/ Nula nula nula (2019)

UREDNIK
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
3.781
pIGtMzX.jpg

Nova serija „Nula nula nula“ (ZeroZeroZero) prati pošiljku kokaina koja putuje od Amerike do Evrope, kao i različite grupe kriminalaca gladnih moći, meksičke kartele, mafiju iz Kalabrije i korumpirane biznismene koji žele da preuzmu kontrolu nad trgovinom kokainom.

Serija razotkriva mračne misterije sveta trgovine kokainom, od njegove proizvodnje do finalne isporuke na mestima gde se konzumira. Ovo je detaljan put kroz složeni sistem ispunjen nasiljem, brutalnošću, ali i različitim tehnikalijama, veštinama i maštom. Od džungle do nebodera, od Meksika do Pariza, preko ekvatorijalne Afrike, Magreba, Kalabrije i sveta prepunog kriminalaca i biznismena, očajnih ljudi i milionera, povezanih nevidljivom i magičnom niti kokaina. U ovom nemilosrdnom ratu za uticaj, od sitnih lokalnih dilera do šefa najmoćnije kriminalne organizacije, svi učesnici moraju da se bore i izlažu svoje živote opasnosti.

U glavnim ulogama su Gabrijel Birn, Andrea Rizerborou, Dejn Dehan, Đuzepe De Domeniko i Harold Tores, a seriju potpisuje tim poznat po radu na italijanskoj kriminalističkoj seriji „Gomora“, na čelu sa rediteljem Stefanom Solimom. Zasnovana je na istoimenom bestseleru Roberta Savijana, koji je takođe autor romana „Gomora“.

z4eSW85.jpg


Hidden content
You need to reply to this thread or react to this post in order to see this content.
 
Top