Ženski blamovi (sada on line)

Član
Učlanjen(a)
09.08.2009
Poruka
362
Ženski blamovi (sada on line)

U GLAVNIM ULOGAMA:
Najhrabriji francuz ULO-ŽAK
I opasno zajeban kinez TAM-PON

"Bila sam u krevetu sa svojim deckom. Upravo smo vodili ljubav i ja sam osetila potrebu a odem do toaleta. Skliznula sam niz carsav i ustala. A onda sam primetila da sam ostavila krvavi trag po celoj posteljini. Dobila sam menstruaciju, a da to nisam ni osetila! Skamenila sam se od sramote, a cini mi se i moj decko. Mislim da nikada necu zaboraviti ovaj neprijatni dogadaj",
Lola, 24

"Prosle godine sam slomila skocni zglob i jedino resenje je bila operacija.
Inace, imam prilicno neredovne menstruacije,tako da nikada ne znam kada cu dobiti narednu. Kada sam se probudila nakon operacije, osetila sam da lezim na necem mokrom. Bila sam jos prilicno osamucena od anestezije pa mi je bilo tesko da se pomerim. Medutim, kada sam konacno uspela, imala sam sta da vidim! Dobila sam menstruaciju! S obzirom da nisam mogla da ustanem iz kreveta, a kamoli da odem do toaleta, bila sam prinudena da pozovem sestru i objasnim joj sta se dogodilo. Do kraja tra-janja menstruacije, ta zena mi je donosila uloske i pomagala mi da in promenim. Bilo mi je zaista veoma neprijatno.
" Nada, 26

"Izasla sam na pauzu i krenu-la u radnju da kupim nesto za uzinu.
Dok sam ceka-la u redu da platim, primetila sam kako me posmatraju
ljudi koji su stajali iza me-ne. Kroz glavu su mi proletale raznorazne
stvari o tome sta je to moglo da, u toli-koj meri, privuce nji-hovu paznju.
Svasta mi je padalo na pamet, moja frizura, odeca, parfem, kolicina robe
koju sam stavila u korpu... Sve, samo ne pravi razlog! Tek kada sam izasla
iz radnje i pazljivo pregledala kompletnu odecu, spazila sam da se na mom
mantilu nalazi zalepljen ulozak.Da stvari budu jos gore, bio je to onaj
nocni ulozak i to upotrebljen
Dada, 25

"Nakon lepo provedene veceri sa mojim novim mladicem, logican zavrsetak veceri bio je odlazak u krevet. Nazalost, pice je ucinilo svoje, pa sam zaboravila da izvucem tampon, U toku penetracije, tampon se pomerio duboko unutar vagine. Ostatak noci proveli smo u vadjenju tampona. On je drzao baterijsku lampu uperenu
u moj intimni deo i pokusavao da nade koncic. Posto nije uspeo, pozvala sam svoju cimerku, ali ni ona nije uspela. Nepotrebno je red da sam zavrsila na urgentnom odeljenju,gde su me primili dezurni lekar (muskarac) lekar stazista (takode muskarac). Izvadili su tampon, ali je nazalost, moj novi decko ubrzo postao bivsi
Mira, 26

Nakon nekoliko nedelja zabavljanja, resila sam da pozovem svog momka
kod mene na veceru. U trenutku kada je on pozvonio, ja sam se nalazila u svojoj sobi i menjala ulozak. Ne znam ni sama zasto to nisam ucinila u kupatilu. Dok je moja cimerka otvarala vrata, ja sam brzo savila star! ulozak i gurnula ga pod krevet. Kasnije, dok smo gledali TV u mojoj sobi, daljinski upravljac je pao na pod. On se sagnuo da ga podigne, ali je sa njim povukao i moj upotrebljeni ulozak!
Ne znam ko je od nas dvoje bio uzasnutiji! Nakon prvog soka, ipak smo se sabrali i na kraju smo se od srca nasmejali ovom dogadaju. Hvala Bogu, jos uvek smo zajedno
Olja, 24

"Imam zaista nepredvidljive menstruacije, tako da je ovakva nezgoda morala da se desi jednog dana. Pre-spavala sam u stanu svog dec-ka i narednog dana sam pravo
od njega krenu-la na posao. Imala sam na sebi dzemper i pantalone svetle boje, sto je veoma bitno za celu pricu. Tokom voznje autobusom,
osetila sam nelagodu koja je mogla da znaci samo jedno dobila sam menstruaciju! Na svu srecu, imala sam dugacki mantil tamne boje. Cim sam stigla na posao, odmah sam otisla u toalet da potvrdim svoju sumnju, i naravno, bila sam u pravu. Pantalone su mi bile potpuno krvave! Neko vreme sam sedela u mantilu u pretoploj kancelariji, razmisljajuci sta da uradim. Odlucila sam da odjurim do najblize radnje i kupim neke jeftine pantalone (put do kuce i povratak na posao trajali bi mnogo duze)
Bas kada sam bila na domaku glavnog izlaza iz firme, naletela sam na sefa.
Upitao me je kuda idem, jer je za desetak minuta trebalo da mu predam jedan rad. Od dva zla, kazne ili blama, odlucila sam se za ovo drugo, i rekla mu istinu. Na moju veliku srecu, sef je pokazao veliko razu-mevanje i dozvolio mi da odem kuci i presvucem se
Vesna, 29
(najbolje da ti je rekao vrati se nazad i umeljaj se kad si smotana! :)

Bila sam na letovanju sa prijateljicama i tamo sam upoznala sjajnog muskarca, Nase flertovanje je uskoro do-spelo do vruce tacke. Kada smo dospeli u hotelsku sobu, rekla sam mu da ne mozemo da imamo seksualni odnos zbog moje menstruacije.
Iznenadio me je recima: Nema veze, ne smeta mi! a onda je ucinio nesto sto
me je jos vise iznenadilo. Zamislite, zubima je povukao koncic i izvukao tampon i bacio ga na drugi kraj sobe. U torn trenutku mi je sve bilo sjajno i uzbudljivo,ali je vec sledeceg dana prestalo da bude smesno. Celo prepodne smo proveli u potrazi za bacenim, krvavim tamponom, ali nismo uspeli da ga pronademo! I danas se stresem kada pomislim na ovaj blam
Klara, 28

(Text je prekucan iz popularnog ženskog lista,čijeg se imena ne sećam)

Natrag