Žene koje vole čokoladu vole i seks

Član
Učlanjen(a)
02.09.2009
Poruka
10
Ja dosta jedem cokoladu,ali nisam ljubitelj, tj. ne jedem bombonjere ili slicne cokolade, jednostavno kupim milku od 300g i pojedem je. A ovo za sex, je verovatno tacno, bar u vecini slucajeva.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Neću seks, hoću čokoladu!

Pa, dragi moji, izgleda da postoji i druga strana... :)

03. 06. 2010. 18:29h| Vestionline

Neću seks, hoću čokoladu!

Trećina žena tokom dana mašta o čokoladi, a samo 18 odsto pripadnica lepšeg pola misli o seksu, pokazalo je novo istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji.

67282_619_if.jpg

Skoro 2,3 miliona Britanki je priznalo da razmišlja o čokoladi barem tri puta tokom dana, piše Daily Express.

S druge strane, šest od 10 muškaraca misli na seks najveći deo dana, dok tek 11 odsto njih razmišlja o čokoladi.

Da žene zaista vole čokoladu pokazuje i istraživanje sprovedeno na 2.000 žena, od kojih je svaka peta rekla da bi se radije odrekla seksa nego čokolade.

Dokaz da su žene spremne da rizikuju mnogo toga zbog slatkiša dokazuje i podatak da je četvrtina njih spremna da se odrekne vina i skupocenih parfema.

Portparolka "Fibre Plus", agencije koja je sprovela istraživanje izjavila je da se žene okreću čokoladi zbog utehe ili da bi se oraspoložile. "Mnoge od njih smatraju da ih čokolada nikada nije razočarala", rekla je ona.

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! Ova moja ne voli cokoladuuuuuuuuuu!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -.- -.- -.- -.- -.- -.-

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
To sa boranijom je tačno kako neko ko voli to nemaštovito jelo može biti maštovit na nekom drugom planu:blum3:?

Ovo sa čokoladom je skroz tačno! Mislim na onaj hemijski i medicinski deo!:blum3:

Moje skromno, lično saznanje kaže da je tačan i onaj deo o sexu...yes3

To specijalno svojstvo cokolade pznato od vajkad , ali je izgubilo znacaj kada je postala svima dostupna i ikada su je pomesali sa koje cim kako bi dobili mnogo razlicirih ukusa.
Ne verujem da cokolada sa puno mleka,secera,vestackih i prirodnih aroma ili dodatog voca moze biti afrodizijak - to je prosto samo poslastica. Tu spada i bela cokolada!!!
Srecom jos uvek prave i crnu cokoladu od 70 ili 80 procenata kakao-a, a to je cokolada koja ima to " nesto " sto nas opusta i otvara ka partneru i daje vrsnu snagu u svakom ljubavnom cinu.....
Jeste li probali kombinaciju...crna cokolada - crno vino.....

Natrag