Žene koje muškarci ne podnose

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
Istraživanje je pokazalo da postoji šest tipova žena koje muškarci nikako ne vole. Saznajte koje su to “dame” pa se potrudite da ne bude jedna od njih.
muskarci-ne-vole.jpg

Dosad se uglavnom pričao o tome koje i kakve muškarce ne vole žene, analize su “išle u sitna creva” pa se čak i opisivala njihova maljavost.

Jedno zanimljivo istraživanje ukalo je na to koje žene muškarci nikako ne podnose. Elem, pripadnici jačeg pola ne vole:

1. Žene koje tračaju. Iako tračare deluju simpatično i uglavnom su uvek spremne za razgovor, ovo je tip žena koji ne privlači muškarce.

2. Žene koje negativno govore o drugim ljudima i ponižavaju ih. Iako bismo svi mi onim drugim ljudima mogli da pronađemo bar poneku manu, muškarci ne vole žene koje konstantno loše govori o drugima. Većina muškaraca gubi interes za ovakve žene.

3. Žene koje loše govore o svojim i njegovim roditeljima. Koliko god da su loši, muškarci ne vole da čuju kritiku na račun svojih roditelja. Strast i ljubav među partnerima u velikoj meri će biti ugušena ukoliko žena “zvoca” o njegovim roditeljima i rodbini.

4. Žene koje pokušavaju da zamene njegovu majku. Pre nego što ste postale svesne da ga savetujete kao mama, da ga kontrolišete kao mama…, Gospodin Pravi će pobeći glavom bez obzira.

5. Žene koje posao donose kući. Nikada nemojte to da radite i nemojte mnogo razgovarati o poslu kod kuće. Muškarce ponekad zanima vaš posao, ali vaša ljubavna veza mora biti na prvom mestu. Pokušajte da vaš privatni život ne trpi zbog vaše karijere.

6. Žene koje previše vode računa o svojoj kilaži, one kojima je telesna težina opsesija pa se stalno preslišavaju koliko su kalorija unele u organizam. Muškarac će biti zainteresovan za ovakvu ženu tek neko vreme a onda će zajednički odlazak u teretanu iskoristiti za beg od “voljene”.
Objavio/la Anja u kategoriji Iz muškog ugla, Sex & Ljubav dana 30.10.2010.

:bad:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Imam jednu manu..zbog nje me sigurno manje voli ...ne mislim bas nista o njegovoj mami.:)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Pitanje je da li je ta ljubav uzvraceta..:)
Mislim da muskarci ne vole tracare..eto ja nisam..zato me vole.
Svidja mi se pesmica..:)

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
Pitanje je da li je ta ljubav uzvraceta..:)
Mislim da muskarci ne vole tracare..eto ja nisam..zato me vole.
Svidja mi se pesmica..:)
Hvala.
Evo nekih razloga zašto možda nema uzvraćene ljubavi.
Možda joj se ne sviđa kako izgledaš, Ili si ofucana, ili previše našminkana ili ofarbana , ako bojiš kosu ili možda imaš par kilograma više ili manje nego što je ona zamislila. Često je problem i u oblačenju. Ako te vidi kako se sređuješ za vikend izlazak sa drugaricama, a njenog jadnog sina ostavljaš kući da čuva decu, ili psa, eto osmog smrtnog greha.
Možda joj se ne sviđaš kako razmišljaš, možda si preliberalna i glupo je što nerintaš po kući ceo dan ubijajući se od kuvanja, peglanja i pranja WC-a. Možda joj je čudno što se ne doživljavaš kao mašina za rađanje. Možda joj je ideja životnog obrazovanja strana. Možda se radi o nesvesnoj ljubomori majke?
Živi život i možda će te se u nekom momentu sresti i imati fenomenalan odnos, odnos pun razumevanja, što je retkost, ali i ima takvih odnosa.
Možda joj se ne sviđa kako živiš. Ovde materijala ima i previše. Piješ, pušiš,...možda da previše trošiš i da će to njenog sinčića dovesti na prosjački štap, letovanje, zimovanje ? Možda joj se ne sviđaju tvoji roditelji? Ne sekiraj se nikada ni neće. Niko nikad nije dovoljno dobar ni za nju ni za njenog sina.

Gde ja idem, svo vreme pišem o odnosu snaje i svekrve! Nije ovo za mene.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Upss ..ko me je vukao za jezik..:vorred:
samo rekoh da ne mislim nista o njoj..
Gde je ovo stiglo cak...sorry
Odoh da se obesim..
dragom oko vrata :roll:
Nemoj vise nista da pises kad te molim..:???:

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
Upss ..ko me je vukao za jezik..:vorred:
samo rekoh da ne mislim nista o njoj..
Gde je ovo stiglo cak...sorry
Odoh da se obesim..
dragom oko vrata :roll:
Nemoj vise nista da pises kad te molim..:???:
Znao sam da si ti ipak malo divno .... salio sam se

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Evo kakve žene muškarci ne podnose

09. 04. 2011. 08:00h| S media

Evo kakve žene muškarci ne podnose

Muškarci su sastavili svoju listu navika koje oni ne mogu da podnesu kod žena. Zanimljivo je da se na listi nije našlo - zvocanje.

143052_seks_f.jpg
Ponekad i razmažene žene umeju da budu nepodnošljive muškarcima

Muškarci beže od žena kada su:

* nesigurne, ne znaju šta žele ili ne govore šta žele.
* sponzoruše.
* stipse, pa ne ponude pola poslednje žvake.
* nezrele ili previše zrele.
* loše govore o sebi.
* preterano sigurne u sebe.
* neprijatne, grube, pokazuju nepoštovanje, nisu iskrene.
* daveži, u sve se trpaju.
* raspoložene da ga nateraju da radi stvari koje ne želi, a pri tom ih ne interesuje hobi ili stvari koje njega zanimaju.
* dovoljno bezobrazne da počnu da ga porede sa drugim muškarcem.
* drske, pa zovu samo ako im je nešto potrebno.
* drske, pa zovu samo da bi se žalile na drugog frajera.
* očajnice koja traže vezu.
* zadrte feministkinje.
* umišljene: postavljaju standarde kakve ne može da ispuni 99 procenata muške populacije, a onda se žale kako su usamljene.
* rasipne, troše više nego što su u stanju da zarade.

Zato žene pamet u glavu, pa čak i kad imate neku od ovih osobina, uspešno ih sakrijte i na vešt način probajte da dođete do svog cilja.

Natrag