Žene kao muzičari...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Dosta je bilo sprdačkih tema koje nikuda ne vode...hajmo malo u orbitu ozbiljnosti...
Ja veći talenat u životu nisam video...moram je upoznati...

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ddhVSQlExYE&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param>[raw]<embed src="http://www.youtube.com/v/ddhVSQlExYE&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Pitanje teme glasi:
Šta vi znate da svirate?

(mogu se odgovorima priključiti i muški članovi...nije frka)

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Brate pa opet nisi skontao temu...vidiš da nije u muzičkim diskusijama već u spam sekciji :D
Pogledaj video ;)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Brate pa opet nisi skontao temu...vidiš da nije u muzičkim diskusijama već u spam sekciji :D
Pogledaj video ;)

Ok. Mada, ako je spam posalji zahtev da ga prebace u forum za spamere ...

Koj si ti ludak jbt ... ahhahahhhahahahaha .... :haha: :haha: :haha:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pa vidiš da neće moderatori :D
Hmmm...sada sam skontao da smo ispali glupi...kažem mi kao muški sa foruma...uplićemo se u svakakve teme...i furunaši smo i prerano ejakuliramo i zombovi smo i kojekakve gluposti i mi im uvek izadjemo u susret u takvim temama i pravimo se kretenima...A kada one to treba da učine za nas...onda ih boli stomak....

Ispali smo iz voza samo tako...
Evo žene ja priznajem vi ste i pametniji pol...:give_rose:

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Kako li zvuci kad svira na " Hammond ' .....organima.....

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
ne znam da li će se javiti ženkice na ovu temu ?
2funny.gif

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Obožavam saksofonisticu iz spota Davea Stewarta "Lily was here". Normalno, plavuša. Idemo pustit spot.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ljepotica se zove Candy Dulfer.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
ima dosta dobrih zena kao muzicari. ja pomalo znam da sviram gitaru. da sam kao klinka upisala muzicku sad bi bila NR.1 smile3

Natrag