Zemljoradnik iz Smedereva oslobođen optužbe da je ubio profesorku

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zemljoradnik iz Smedereva oslobođen optužbe da je ubio profesorku klavira tokom seksa

Blic

BEOGRAD - Zemljoradnik B.K. (33) iz okoline Smedereva, koji je pre nekoliko dana uhapšen zbog sumnje da je tokom seksualnog odnosa udavio S.V. (48) u njenom stanu u Beogradu, oslobođen je optužbi jer se ispostavilo da nije odgovoran za njenu smrt.

Iako je nakon hapšenja policiji priznao ubistvo, istražni sudija je B.K. pustio iz pritvora pošto su rezultati obdukcije pokazali da je ona umrla prirodnom smrću.

Zemljoradnik je na saslušanju u beogradskoj policiji objasnio da je S.V. upoznao preko oglasa u kojima je ona nudila seksualne usluge, a da su se do kobnog susreta videli dva puta. Tada je takođe ženu držao za podbradak tokom intimnog čina.

- Ja sam je ubio. Volim da u toku seksualnog odnosa držim ženu za podbradak. Gušio sam je i mislim da je zato umrla - rekao je B.K. na inspektorima kojima nije umeo da objasni zašto je pobegao umesto da pomogne S.V. kada je video da joj je pozlilo.

Nesrećno nastradalu ženu, koja je pre podne radila kao profesor klavira, a posle podne pružala seksualne usluge, u krevetu je našla njena drugarica obavestivši policiji i Hitnu pomoć.

Natrag