Šta je novo?

Zeljeni tekst na slikama

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
52.469
Web aplikacija Picfont dodaje tekst u aploudovane slike, tako da možete brzo da napišete belešku na sliku sa bilo kog računara.
Upotreba alatke je jednostavna: Aploudujte slike ili selektujte pozadinu, zatim dodajte svoj tekst i pozicionirajte ga gde želite na slici. Kada ste pozicionirali tekst, on će se renderovati sa pozadinom i možete da dodate još teksta. Nakon toga ne možete da menjate poziciju teksta ali lako možete da poništite poslednju promenu. Kada završite, možete da daunlodujete sliku ili generisani kod za lakše deljenje slike. Ova alatka je korisna za brzo dodavanje nekih komentara ili postavljanje naslova na sliku.

Odite na adresu........Kod:
[URL]http://picfont.com/[/URL]


Posto ste otisli na stranicu kliknite na Browse - broj 1.....U novootvorenom prozoru pronadjite sliku na kojoj zelite da ubacite tekst obelezite je i kliknite misem na otvori ....broj 2....Kliknite na dugme upload....broj 3....Posto vam se pojavi prozor sa uploadovanom slikom,napisite teks koji zelite ubaciti,odredite font i vrstu slova,te zatim velicinu slova teksta koji ubacujete u sliku,boju slova a zatim kada sve to namestili kliknite na Generate....Posto vam se pojavio zeljeni tekst na slici prevucite ga misem u kom delu slike zelite da ga postavite....broj 4......Preostaje jos samo da kliknete na Download...broj 5Za par trenutaka imacete u racunaru sliku sa zeljenim tekstom....... 
Poslednja izmena od urednika:
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
52.469
U PDF..........
:download:

 
Top