Zeka: Želim petoro dece

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Zeka: Želim petoro dece
Ivan i Vesna Zeljković čekaju drugo dete
01.09.2009. 05:00

Popularni voditelj kviza „Želite li da postanete milioner” Ivan Zeljković će po drugi put postati tata. Njegova supruga Vesna je u drugom mesecu trudnoće, a prinova se očekuje na proleće, otkriva magazin „Story”.

zeka-x.jpg

Ivan Zeljković, koji je pre devet meseci postao tata devojčice Petre, za „Blic” kaže da je presrećan.
Evropski pokret
- Vesna i ja uživamo u njenoj trudnoći i saznanju da ćemo ponovo postati roditelji. Svaki dan se smejemo i presrećni smo. Bukvalno se cerekamo na sve strane. Divno nam je - počinje priču Zeka i objašnjava da su pre dva meseca čuli lepu vest.
- Za blagosloveno stanje smo saznali pre dva meseca. Tada smo otišli na more i nismo se vraćali do pre nekoliko dana. Ni naši najbliži prijatelji nisu obavešteni o trudnoći. Uh, koliko će se njih naljutiti sada što će saznati iz novina - priča kroz smeh Ivan.
S obzirom na to da je buduća mama u ranoj trudnoći, pol bebe još nije poznat, a Ivan kaže da su on i Vesna spremni za prinovu.
- Vesna mnogo lakše podnosi ovu trudnoću. I ja se super osećam zato što sam spreman za to. Ovo je moj teren. Imam samo jednu želju, jako bih voleo da kada prinova dođe što više vremena provodim sa detetom. I kvantitativno i kvalitativno. To su moje želje - priča poznati „milioner” koji bi, inače, u životu voleo da ima petoro dece.
- Ja bih voleo da imam petoro dece, i nadam se da ćemo imati mogućnosti za brojnu porodicu - iskren je Ivan.
Ivan i njegova supruga Vesna sudbonosno „da” su izgovorili 15. oktobra 2005. godine u crkvi manastira Vavedenje. Zeka je tada, tačno u ponoć, svojoj supruzi poklonio automobil a venčali su se posle deset godina zabavljanja. Njihovo ćerka Petra se rodila 6. novembra 2008.

Klub ljubitelja Zvezde
Pored toga što je ponosni otac, Ivan Zeljković je i vatreni Zvezdin navijač. Proteklih dana bio je na nekoliko utakmica, a kaže da je trenutno u nastajanju klub velikih VIP prijatelja Crvene zvezde.
- Nedavno je napravljen klub velikih prijatelja Crvene zvezde, to su ljudi koji su na neki finansijski način pomogli Zvezdi, a Zvezda nam „vraća” ne samo dobrim rezultatima već se trude da nam na stadionu bude potpuni ugođaj. Trenutno je u osnivanju klub VIP velikih prijatelja Crvene zvezde i na spisku se trenutno nalazi devedeset poznatih ličnosti koje vole Zvezdu, dolaze na utakmice, u mogućnosti su da pomognu, a ja pozivam sve koji žele da nam se pridruže.

Izvor: Blic

Natrag