Šta je novo?

Збивања у кући Великог брата

  • Začetnik teme todos77
  • Datum pokretanja
todos77

todos77

Član
Učlanjen(a)
03.08.2010
Poruka
1.037
Okršaj taksista u „Velikom bratu“
BEOGRAD - U kući “Velikog brata” našlo se dvoje taksista - Slavica Đuleji, majka četvoro dece koja u Smederevu taksira sa svojom “zastavom 10”, i Džordž Rkman, bivši rudar a sada vozač u Njukaslu.
Džordž je u kuću ušao u dresu Njukasla

- U neku ruku sam i ja odgovoran što se Slavica našla u „Velikom bratu“. Kada je išla reklama na televiziji, više zavitlavajući se, ja sam joj rekao da ću da je prijavim. Nije je trebalo mnogo nagovarati, ona je takva, komunikativna, voli te stvari i ovo joj savršeno odgovara - kaže Slobodan Arsić, sadašnji Slavičin životni saputnik, takođe taksista.Slobodan, među kolegama taksistima poznatiji po nadimku Mura, vlasnik je taksi firme u kojoj Slavica radi. On živi sa Slavicom i njenom ćerkom Milenom, najmlađom od četvoro Slavičine dece. Trojica sinova su ostali sa ocem, Milena ide u drugi razred osnovne škole i njena prva reakcija, priča Mura, bila je: „Biću glavna u školi!“.

Ipak, nije joj bilo svejedno kada je Slavica otišla, pogotovo onih pet dana u apsolutnoj izolaciji, kada nije mogla ni da je vidi ni da je čuje. Bilo je i plakanja. Malo joj je lakše sada kada ju je videla na televiziji, objašnjava Slobodan, dodajući kako ga Milena od prvog dana zove „tata“.

- Tako je prihvaćena s moje strane, ali i od moje dece i mojih roditelja - ponosno kaže Mura.

Slavica u Smederevu taksira u firmi svog supruga

Otkako je Slavica ušla u kuću „Velikog brata“, non-stop zvoni telefon, kaže. Javljaju se i znani i neznani.

- Ne znam ko nas nije zvao. Sinoć su se javili ljudi koje smo upoznali na letovanju u Turskoj - zvoni ponovo telefon dok razgovaramo.

Slavica je prvo radila, kako Mura objašnjava, u centru kao dispečerka, ali joj je to bilo isuviše monotono, za njen temperament malo, sama je više puta tražila da sedne za volan i on je na kraju pristao.

- Vozi samo dnevne smene, ipak je ovaj naš posao opasno zanimanje, nije za ženu da se noću izlaže riziku - kaže Slobodan žaleći se kako im, i mimo toga, život nije nimalo jednostavan, okreće po rukama priznanice za takse za nove tablice sa oznakom TX za vozila njegove firme.

Slavica je do odlaska u kuću „Velikog brata“ vozila „zastavu 10“, a ako joj se posreći da baš ona uzme 100.000 evra, ko zna u koji će auto da sedne ili da li će uopšte da taksira.

Sličnu dilemu će, ukoliko pobedi, imati i njen kolega iz Engleske Džordž Rkman (39), koji je bio prvi ukućanin koji je predstavljen na početku novog serijala rialitija “Veliki brat”.

On živi i radi u Njukaslu, a i pored toga što je rođen u Nemačkoj, a sada živi u Engleskoj, ima srpske korene. Naime, njegovi su poreklom iz hrvatskog mesta Vojnića, a tečno govori srpski jer je njegova bivša supruga, s kojom ima dve devojčice, iz Hrvatske.

Džordž iz drugog braka, sa sadašnjom suprugom, ima četvoro dece. Pre nego što je počeo da taksira radio je u rudniku, a prilikom predstavljanja srpskoj publici istakao je da su mu najslabija tačka pivo i žene. Pri tome, kaže, ne bira baš puno.

- Uvek navijam za žene, one debele, mršave, plave ili crne - rekao je Džordž koji se pre uslaska u kuću pomolio Bogu da nađe “još jednu majku”.

S obzirom na to da ne priča sa svojom rodbinom, čisto sumnjamo da će Džordža u kući na Košutnjaku biti bilo čega sramota da uradi pred kamerama, zato ukućankama ostaje da se paze.

Upravo je Slavica to prva osetila na svojoj koži. Naime, on se ponudio da je izmasira ne bi li se opustila, što je ona odbila i rekla da ne želi jer je za nju svaka masaža predigra nečeg lepog.

Inače, Slavica je bila vinovnik prve male svađe u kući „Velikog brata“. Ona je odmah pokazala da je odlučila da po svaku cenu vodi glavnu reč u kuhinji, pri čemu joj prisustvo drugih smeta. Odbojkašica Bojana Stojković je nemarno isključila šporet, što je Slavicu razljutilo. Međutim nesporazum su brzo rešili. Takođe, ona je preuzela i brigu o cveću, što je, kako kaže njen suprug, njena velika ljubav.

Inače, ostatak dana u kući „Velikog brata“ je prošao prilično mirno. Svi su se odmarali, ili kraj bazena ili u kući.
 
todos77

todos77

Član
Učlanjen(a)
03.08.2010
Poruka
1.037
Atraktivna voditeljka Antonija Blaće, koja će u narednih sto dana, zajedno sa našom Marijanom Mićić, voditi četvrtu sezonu rijalitija „Veliki brat", zabavlja se sa hrvatskim vateropolistom Hrvojem Blećićem.Naime, Antonija i Hrvoje su već godinu i po dana u vezi, a vaterpolista kluba Mladost, popularnu Tonku podržava u svim njenim poslovnim angažmanima. Ostaje da se vidi da li će razdvojenost zbog voditeljkinih sve češćih dolazaka u naš glavni grad uticati na njihovu vezu.

Podsećamo, voditeljka aktuelnog regionalnog „Velikog brata" karijeru je započela kao učesnica tog rijalitija, 2008. godine u Hrvatskoj.

Izvor: Press
 
todos77

todos77

Član
Učlanjen(a)
03.08.2010
Poruka
1.037
VB Koloseum: Borba sa bubama i zmijama

Nakon žestoke borbe u Koloseumu u kuću Velikog brata su kao pobednici ušli 'otpadnici'. Marijana je završila u kući, a Nemeš, koji je postao kapetan, sada je na otpadu.

Ukućani i stanari otpada ponovno su se podelili u dva tima i sukobili u Koloseumu. Prvi zadatak bio je da pređu reku s 'krokodilima'. Ukućane, koji su činili crveni tim, pobedio je plavi tim 'otpadnika' koji je uspeo da pređe reku za 3 minute i 14 sekundi dok je crveni tim reku prešao za 6 minuta i 50 sekundi. Zatim su morali odabrati po tri člana, jednog od dva najstarija muškarca, jednu ukućanku i najmlađeg člana bez obzira na pol.

Crveni tim predstavljali su Nemeš, Ema i Džordž, dok su u plavom bili Nikola, Slavica i Lester. Imali su dva i po minuta da nameste šator. Pobedu je opet odneo plavi tim koji ga je postavio za 2 minute i 23 sekundi, dok crveni nije uspeo da izvrši zadatak.

Gurali glavu u kutiju s argentinskim bubama i malim zmijama.

U trećem zadatku svaki tim je trebalo da odabere četiri najhrabrija člana, odnosno, dva muškarca i dve žene. Crveni tim su predstavljali Soraja, Nemeš i Horvat, a plavi Dražen, Marijana, Lester i Slavica. U 30 sekundi morali su da gurnu glave u kutiju gde su se nalazile argentinske bube dok su Soraju i Dražena iznenadile male zmije. Pobedio je plavi tim zbog čega su se ukućani morali vratiti na otpad. Zbog pobede su dobili i imunitet, a za titulu novog kapetana kuće borili su se viseći na šipki. Dvoboj se odvijao između Horvata i Nemeša. Od novih stanara otpada pobedio je Nemeš, dok je Nikola postao novi kapetan kuće.

www.veliki-brat.org/Vesti/VB-Koloseum-Borba-sa-bubama-i-zmijama-Video.htm
 
Top