Šta je novo?

Zastoji na Pančevačkom mostu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Zastoji na Pančevačkom mostu


Izvor:
Blic.rs

Saobraćaj je jutros u Beogradu najintenzivniji i usporen na Pančevačkom mostu i već je počela da se stvara gužva u delu od Borče, Zrenjaninskog i Pančevačkog puta u pravcu prema centru Beograda, izjavio je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Milan Simić.


217489_pancevac-foto--blic-dusan-grubin_f.jpgNa Pančevačkom mostu je kolona vozila i usporen je saobraćaj ka Bulevaru Despota Stefana, dok se u suprotnom smeru saobraćaj odvija bez zastoja, rekao je Simić.

Simić je rekao da se gužva na Pančevačkom mostu uglavnom završi posle devet časova kada se "okonča špic" i saobraćaj normalizuje.


Prema njegovim rečima, iz pravca Autokomande ka "Plavom mostu" u pravcu Niša saobraćaj je usporeniji zbog radova koji se obavljaju na dve saobraćajne trake.


Na beogradskim ulicama je 1.301 vozilo javnog gradskog prevoza od kojih 96 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.108 autobusa, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Sloba Mirković.


Sa Beogradske autobuske stanice planirana su 690 polaska, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Goran Veličković.


"Lasta" je planirala da 588 vozila ostvare 6.241 polazak, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Nikola Stojanović.
 
Top