Zašto žene vole starije muškarce

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
Zašto žene vole starije muškarce

SrbijaNet 17.09.2010 21:06

Kompanija Debehams sprovela je nedavno istraživanje koje će ohrabriti muškarce koji su zagazili u šestu deceniju. Naime,studija je pokazala da žene više vole muškarce koji izgledaju malo starije, kao i da današnji muškarci zahvaljujući brizi o sebi izgledaju mlađe nego što jesu.

Džordž Kluni popularizovao je izgled zrelog muškarca, ali pre 30-tak godina retko koja žena bi za svog partnera izabrala muškarca starijeg od 45 godina. Međutim, očigledno je da se vremena menjaju, jer je istraživanje pokazalo da muškarci, ukoliko izgledaju dobro mogu sve do 55. godine da privuku žene.

Sudeći po britanskom istraživanju, razlog je to što današnji stariji muškarci više paze i ulažu u svoj izgled, oblačenje i formu, zbog čega i dalje predstavljaju dobar ulov i ženamaod kojih su poprilično stariji.

'Stariji muškarci su sve privlačniji ženama. Činjenica je da se oni više ne oblače niti ponašaju kao dede. Zapravo, u većini slučajeva izgledaju kao da su minimum desetak godina mlađi i samim tim su privlačniji mlađim ženama' rekla je portparolka 'Debenhamsa'.

GRK

Član
Učlanjen(a)
02.09.2009
Poruka
96
Možda zbog novca, iskustva ... Mislim da tu nema prave, iskrene ljubavi, naravno sa ženske strane ! ;)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Pa ja sam sad u tim godinama gde su muškarci u kategoriji malo stariji a ja mlađe nikad nisam volela (rrodila sam sebi sina!) tako da je kod mene to osnovni razlog...

Natrag