Zašto su muškarci u uniformama seksi?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
14. 09. 2010. 08:00h| Mondo

Zašto su muškarci u uniformama seksi?

Prizor mušarca u čistoj, ispeglanoj uniformi za mnoge žene je neodoljiv. Psiholozi su objasnili da ima nekoliko faktora, svesnih i nesvesnih, zbog kojih žene na to povoljno reaguju.

92602_slika303312_f.jpg

Moderni ''vitezovi na belom konju''

Jedno italijansko istraživanje pokazalo je da su tri od pet zanimanja koje žene smatraju najpoželjnijim za svoje partnere – piloti, policajci i oficiri.

Mušarcima se takođe dopadaju žene u uniformama. Prema istom istraživanju, dve od pet najpoželjnijih profesija takođe obavljaju žene u uniformama, lekarke i stjuardese.

Što se tiče psihološkog objašnjenja za ovaj fenomen, ima nekoliko stvari koje uniforma simboliše.

Najpre, muškarac u uniformi deluje kao da zna kako da se brine o sebi. Niko ne želi da svom momku bude majka. Uniformisani muškarci su okupani, obrijani i uredni. Zatim, uniforme ističu dobro građeno telo.

Takođe, oficiri važe za džentlmene, a ako to i nisu, opet znaju kako se treba ponašati, recimo, na večeri ili na prijemu. Muškarci u uniformama odaju samopouzdanje, predanost i odgovornost, što su sve veoma seksi osobine.

I druge uniforme, ne samo vojne, imaju pozitivan uticaj na žene, pod uslovom da iza njihovog nošenja stoji jednako zahtevna obuka. Muškarci u uniformama su savremeni “vitezovi na belom konju”.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Istina, uvek su mi se dopadali muskarci u uniformi a narocito oficirskoj. Misljenja sam da su to muskarci koji imaju snazan karakter, samopouzdanje i deluju zastitnicki .....Imala sam prilike da upoznam i zavolim bas takvog.....smile3

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Meni se ne svidjaju muskarci u unofrmama:mrgreen:
To bi znacilo da (uglavnom)nikad nece biti kuci a ja takav zivot ne zelim:)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Volim muskarce u uniformama...bas su mi sexy..:roll:
Oduvek sam zelela da imam jednog takvog samo za sebe..policajca..vatrogasca.. pilota ili oficira.Nazalost ostali su mi samo kao fetis i deo neispunjenih snova.Deluju mi snazno..zastitnicki i vrlo..vrlo sexy..Nisam videla lose gradjenog muskarca u uniformi.. ona mu daje ono nesto da deluje neodoljivo..smile3

GRK

Član
Učlanjen(a)
02.09.2009
Poruka
96
Znate kako se ono već kaže: " spolja gladac, a iznutra jadac". Možda u mašti i u snovima mnogih žena izgleda tako kao što je u gornjem tekstu napisano, ali u stvarnosti je mnogo drugačije... Naravno, čast izuzetcima kojih je vrlo malo.
Moj savet lepšoj polovini je da ipak samo maštaju i sanjaju o tako lepim stvarima, a da za eventualan zajednički život ipak odaberu nekog ko je hrabar, odlučan, uredan, odgovoran, dobar ljubavnik ... Odeća, kao ni stepen obrazovanja ne čini čoveka ... Ovo je samo moje mišljenje, a svako ima pravo na svoje. Svako je kovač svoje sreće !!! :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Vidim da cure dosad nisu provele makar jednu noć u spavaonici u kasarni... Niti su osetile kako je kada plave uniforme aplikuju 'sredstva prinude' na stadionu, ulici i sl...

Natrag