Šta je novo?

Zašto su atraktivne Holanđanke izbačene sa stadiona?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Zašto su atraktivne Holanđanke izbačene sa stadiona?

00029590.jpg


Grupa od 36 holandskih navijačica izbačene su sa utakmice Holandija - Danska, a problem su bile njihove kratke narandžaste haljine. Međutim, ne zbog toga što su bile provokativne, već zbog toga što su organizatori posumnjali da su to one iste koje, u reklamne svrhe, poklanja holandski proizvođač piva Bavaria. Reklamiranje svih drugih "brendova" koji nisu u pulu sponzora FIFA, naravno, strogo je zabranjeno na Mundijalu, pa su se atraktivne Holanđanke našle u problemu kada ih je oko 40 pripadnika obezbeđenja početkom drugog poluvremena okružilo, a zatim ispratilo sa stadiona "Soker Siti", dalje do jedne od kancelarija FIFA gde su ispitivane od strane policije.

Sporne haljine su inače prodavane u Holandiji u sklopu kampanje Bavarije pred svetsko prvenstvo, a organizatori Mundijala optužuju devojke da su ih koristile u marketinške svrhe. Holanđanke su tri sata zadržane na ispitivanjima, a kako prenose lokalni mediji, policija je najavila da će nastaviti istragu povodom ovog slučaja.

Iz FIFA je saopšteno da su devojke iskoristile Svetsko prvenstvo u svrhu reklamiranja holandskog proizvođača piva, mada na istima nije bilo niti jednog prepoznatljivog simbola Bavarije.

Oficijelno pivo Svetskog prvenstva je Badvajzer, i jedino ovaj proizvođač ima ekskluzivno pravo da se reklamira na stadionima u Južnoj Africi.
 
Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Ne radi se o tome da li su gole ili ne,...nego to sto su navodno reklamirale Bavariju...sto je zabranjeno pravilima....
 
Član
Učlanjen(a)
20.06.2010
Poruka
12
Људи оне су дошле у хаљиницама и избацили су их зато што рекламирају Баварију то није лепо али правила су правила... Могле су да одбаце оскудну гардеробу и да остану на трибинама.:DКад смо већ код рекламе јел неко приметио на утакмици Гане или Нигерије (нисам 100% сигуран) један навијач је имао неки ћуп на глави из ког је куљао дим!!!!wacko2wacko2wacko2 Изгледа да је он једини има право да рекламира хашиш!!:blum3:
 
Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
83
Pa holandska boja je narandzasta,ne vidim neki problem a sto se tice devojaka steta za njih.... a i za nas,mozda bi ih videli na tribini u elementu.
 
Top