Šta je novo?

Zaplenjena marihuana, 5 privedeno

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.495
Pančevo -- Pančevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv pet osoba zbog sumnje da su švercovali marihuanu sa KiM, i zaplenila dva kilograma te droge.
100365409753cb9ccb155cc763809774_368x246.jpg

Uspešnom akcijom kriminalističke policije Policijske uprave u Pančevu presečen je kanal šverca marihuane sa područja Kosovo i Metohija, a protiv pet osoba, od kojih su tri sa područja KiM, određeno je policijsko zadržavanje i podneta krivična prijava Višem tužilaštvu u Pančevu, saopštio je MUP.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije krivična prijava protiv pet osoba podneta je zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u mestu Jabuka kod Pančeva, nakon dužeg operativnog rada, presrela dva vozila u kome su bile po tri osobe, nakon čega je izvršeno i pretresanje kuće u Jabuci, gde je u dvorištu pronađena marihuana, upakovana u pakete od po pola kilograma, sakrivena u burad sa džibrom pripremljenom za rakiju.

U akciji pančevačke policije zaplenjeno je oko dva kilograma opojne droge marihuane, oduzeta su dva putnička vozila "golf 3" i džip "BMW X5", jedan skuter i dve vazdušne puške.
izvor:b92.net
 
Top