Šta je novo?

Zapaljen auto potpredsednika vranjskih socijalista

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.576
Zapaljen auto potpredsednika vranjskih socijalista

vranje-glavna.jpg

VRANJE, 11. novembra 2012. (Beta) - Nepoznati počinioci zapalili su u nedelju ujutro automobil "pežo 206" vranjske registracije, vlasništvo gradskog odbornika i potpredsednika vranjskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Branimira Stojančića.

Incident se dogodio oko 4.30.

Stojančić je agenciji Beta rekao da se kući vratio desetak minuta pre nego što je automobil, koji je kao i obično bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi, zapaljen i potpuno izgoreo.

"Komšije su primetile požar i čule dve eksplozije, verovatno od guma i od stakla na automobilu koji je goreo i obavestile vatrogasce, policiju i mene. Iako sam u stan ušao svega desetak minuta pre toga, nisam ništa čuo ni primetio", kazao je Stojančić.

On je dodao da ne sumnja ni na koga jer nije pre toga dobijao nikakve pretnje i ni s kim nije u sukobu.

U Vranju su, zbog učestalih paljevina automobila, gradske vlasti u kojima se Stojančić nalazi kao jedan od visokih funkcionera SPS-a, tražile od Policijske uprave kompletan izveštaj o bezbednosnom stanju u tom gradu koji je posebno uključivao paljevine automobile i objekata i koji je usvojen na poslednjoj sednici Skupštine grada.

U proteklih nekoliko godina u Vranju su se desile desetine slučajeva paljevina automobila vidjenijih ljudi u gradu, a automobil je prošle godine zapaljen i aktuelnom gradonačelniku Zoranu Antiću.

Izvor: Beta press
 
Top