Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ljud(ov)i, men' treba o kori nadbubrezne zlijezde i hormonima koje ona luci pa ako neko nesto ima neka postavi. Trazio sam na wikipediji i po netu, al' slabo ima o tome sto meni treba. :/
Nisam odmah sve pregledao pa nisam vidio da je vec postavljeno o tome sto mi treba. Ne treba vise, hvala!
Pozdrav, zadata mi je tema za maturski rad iz predmeta racunari, tema je Ulazno-Izlazni Podsistem, pretrazio sam ceo net ali nema nigde nista konkretno i opsirno, molim za pomoc.
Vuk rsx, za molbe i zahtjeve ima poseban dio u srednjim školama. Trebao si malo potražiti, a ne samo postati. Nemoj pogrešno shvatiti, ali sve ima svoje mjesto, upravo da bi se lakše mogli medjusobom pomagati.
Da li ima neko da prodaje polovne knjige za tehnicara drumskog saobracaja za I razred srednje skole? Neka se javi ako ima ili zna nekog ko ima. Hvala unapred.
Ako neko ima mozda maturske radove teme su Hladna predjela i Sosovi
Ljudi pomagajte treba mi matruski rad na temu hladna predjela i kao druga tema su sosovi pa ako neko ima neka posalje na milan.aleksic.87@gmail.com
bicu mu zahvalan