Za udobno ljetovanje - Prihvatite se seksa na plaži!

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
3104acebbd_.jpg

U starim filmovima u vrijeme Franka Sinatre, gotovo svaki romantični prizor uključivao je plažu, romantičnu večeru, zalazak sunca... A svi znamo što se događa nakon sunčanog zalaska, zar ne?

Možda su se nekada parovi stvarno ljubili usred plaže, ali ta su vremena prošla. Ako te uhvate tijekom spolnih aktivnosti na plaži, usred dana ili usred noći, moraš stvarno duboko posegnuti u lisnicu i platiti grijehe koje si počinio na javnom mjestu. Zato - ako se već odlučite za seks na plaži, dobro promislite gdje ćete se i kako opuštati, bez pretjeranog straha da će vas usred posla primijetiti prolaznici, ili što je još gore - policija.

Iako ih se većina na plaži seksa noću, ima nekoliko ekstremista koji to rade usred bijelog dana. Ako ste među njima i našli ste miran, udaljeni zaljev, želim vam obilje sunčanih užitaka. Ali nemojte zaboraviti da ste tijekom seksanja na plaži, usred bijelog dana i najgore vrućine, potpuno goli. Zbog toga se, kada krećete u takvu avanturu, i po najintimnijim dijelovima tijela premažite kremom s visokim zaštitnim faktorom.

Iako je seks na plaži sam po sebi romantičan, vrlo se brzo može pretvoriti u bolno, pa čak i krvavo iskustvo. Nisu sve plaže pješčane, zbog čega je na kamenitim i stjenovitim plažama vrlo potrebna podloga. Kako ćete uživati bez da vas nešto oštro bode u bedro? Debeli će vas poplunčić zaštititi od posjekotina i modrica. Međutim, i pješčana plaža ima svoje loše osobine. Ili još točnije, pijesak kao takav. Ako se njegova zrnca tijekom seksa, ili nakon njega nađu u vagini ili oko penisa, spolni odnos može postati vrlo bolan. Zbog toga je dobro sa sobom imati vlažne maramice ili bocu vode. Pijesak također može probušiti kondom.

A kada se već želite seksati na plaži, zbog čega se ne bi seksali u moru? Nadasve zbog toga jer voda, koja tijekom seksanja uđe u vaginu, može uzrokovati infekciju ili upalu mjehura. Ako ste navukli kondom sa spermacidima, nezahvalna će ga slana voda u trenutku uništiti.

Izvor: intimatemedicine.com

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Potpuno neupotrebljiv članak pun nebuloza koje bi trebale da vrhunski doživljaj spontanog sexa na plaži ili u vodi pretvore u strateški dobro isplaniranu akciju uz primenu brojnih zaštitnih sredstava koja će uništiti svu draž ako posle silnog planiranja i pripreme do sexa uopšte i dođe.

Možete dobiti infekciju ili upalu bešike ako vam voda za vreme sexa uđe u vaginu. A ako vam uđe za vreme kupanja u moru bez sexa, onda kao ne možete dobiti infekciju. Ili u uvo. Nemojte se sexati na oštrim stenama jer se možete povrediti. Ili namažite dobro guzu kremom sa faktorom X da ne biste izgoreli od sunca za vreme sexa.

Muškarci pazite da vam penis slučajno ne ispadne u pesak, a ako se to desi nipošto ga ne gurajte u vaginu pre nego što izvršite dekontaminaciju vlažnim maramicama i vodom koju ste poneli sa sobom baš zbog ove eventualnosti.

A neko je uzeo honorar za ovakav autorski članak.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Potpuno neupotrebljiv članak pun nebuloza koje bi trebale da vrhunski doživljaj spontanog sexa na plaži ili u vodi pretvore u strateški dobro isplaniranu akciju uz primenu brojnih zaštitnih sredstava koja će uništiti svu draž ako posle silnog planiranja i pripreme do sexa uopšte i dođe.
A neko je uzeo honorar za ovakav autorski članak.

Pa, ti napisi neki koji nije takav, objavi ga na netu, otvori svoj blog pa cu ja da ga skinem ako naidjem na njega

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
U vreme godišnjih odmora novine su pune ovakvih članaka. Ne znam koliko sam ih videla ovih dana i nijedan nisam postavila, jer mislim da se o tome već pričalo ranije.
Ako dođe do toga da se odlučite za seks na plaži, snaći ćete se i sami šta i kako da radite, neće vam ni biti potrebni članci ovog tipa.
Nađe se u njima i po koji koristan savet, ali su mahom šuplji, slažem se sa Pigi, bez namere da te vređam, Bleki. Ti si postavio tekst koji će nekome možda i pomoći, i to je savršeno u redu.
Kao što gore i piše, pazite šta radite ukoliko rešite da se prepustite strastima na plaži, jer je kažnjivo i neće vas baš malo koštati. Ali se i čuvajte infekcija, naravno i ne radite to na golom pesku, stenama itd, da se ne povredite.
Sve ostalo, znate i sami.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Kada se ipak odlucite za .......ponesite neku kintu visak..yes3....nek se nadje......mozda naidje " Policija za moral na morskom dobru "..:dance2:...sa blokcetom za kazne.....sorry

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ne hvala, ja sam zaostali balkanac, te stvari radim isključivo u krevetu, između četiri zida, nemam potrebu za egzibicionizmom te vreste...

Natrag