Windows XP ne podrzava najnoviji Skaype

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.409
Korisnici OS Windows XP u zadnjih nekoliko dana imaju problem sa Skayp programom.
Naime sta se desava.Skayp se sam automatski doradjuje u najnoviju verziju kako bi poboljsao efekte i koristenje.Problem nastaje sa zadnjom verzijom Skaypa koju XP ne podrzava te cim se doradi u istu dolazi do prestanka rada Skaypa.Jedino rjesenje koje sam primjenio kod nekoliko kopjutera je u tome da sam instalirao stariju verziju Skaypa koja radi a zatim iskljucio automatsku dopunu programa te na taj nacin se i dalje moze nesmetano koristirti Skayp.
Kako sam to uradio? Evo slikovito prikazano,a ispod slike imacete u zip fajlu full stariju verziju Skaypa koja radi na XP a koju sam radi vas ovde postavio kao moj upload.
2i97dbn.jpg

DOWNLOAD STARIJE VERZIJE SKAYPA
Kod:
[URL="http://www71.zippyshare.com/v/1ikx4pUe/file.html"]STARIJA VERZIJA SKAYPA[/URL]

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
25
Ukoliko instalirate Skype i pojavi vam se dll greška Fatal error: failed to load library dxva2.dll, rešenja problema je sledeće:

Ukoliko ništa od navedenog ne pomogne, deinstalirajte trenutnu verziju Skype-a koju imate i instalirajte Skype 6.3.
Meni je ovo pomoglo na dva racunara. pozzz

Natrag