Windows XP - End of Life - 8. April 2014.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.089
Ako uzmemo u obzir da vecina ne azurira sistem xp ce se jos uvek dugo koristiti. Preprorucujem izbegavanje instalacije poslednjih update, jer windows zeli da sto vise korisnika predje na novije sisteme, pa update proces zakucava procesor na 100% na starijim racunarima(svchost.exe). Nekada pomaze samo iskljucivanje microsft update, nekada iskljucivanje windows update a nekada treba mnogo vise muke. Uglavnom te sigurnosne ispravke kao ni jedan antivirus, vam nece pomoci ako sami ne pazite. Xp je po meni i dalje bez premca sto se tice windows operativnih sistema, 7ca je super, osmicom sa razocaran mada iskreno nisam je ni nesto dugo koristio jer mi se metro nije svideo, znam da moze da se ubaci classic start menu, ali ima previse stvari koje mi se uopste ne svidjaju pocev samo od mesta na hard disku koje zauzima pa na dalje :)

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Cuvam ga najvise zbog skenera jer na ovim drugim OS-ima nece da radi kako treba,a ne mogu sada da kupujem drugi,nisam u mogucnosti i povremeno odem na taj OS da me mine zelja,inace sam na Win.7 stalno i Win.8.Ali ga necu gasiti i odbacivati,a sa nejega ne moram ici na net.Tako da ne moram ni da ga apdejtujem.Tu je Win.8 za ucenje i ostale radove.

OmS

Učlanjen(a)
05.06.2013
Poruka
38
Ma nikakav problem... Korisnici piratskih kopija ionako ne koriste njihovu "podršku" - automatic update. A ni Help - DA LI STE UKLJUČILI VAŠ KOMPJUTER U STRUJU? AKO NISTE, UKLJUČITE GA! :)

Natrag