Šta je novo?

Windows Messenger - unistal bre

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
kako da izbrisem mesengera iz kompa ..... prvo- nemogu da ga nadjem u add or remove programs,drugo-neznam gde bih jos naso unistal za mesenger .... a uu a nemaga ni u program files........
 
Član
Učlanjen(a)
13.07.2009
Poruka
339
u add or remove programs imas Windows live probaj to da deinstaliras
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Pošto Windows Messenger dolazi u paketu sa Windows XP operativnom sustavom, a ukoliko nemate potrebu za njegovim korištenjem (npr. nemogućnost pristupa na Internet) onda vas možda interesira kako ga se može ukloniti sa računala. Donosimo dva načina kako najbrže ukloniti Windows Messenger iz Windowsa (uklanjanje MSN Messengera vrši se klasičnom deinstalacijom). 1) Korak prvi:
• Kliknite Start, a zatim Run (Pokreni).
• U okvir Open (Otvaranje) upišite RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove, a zatim pritisnite OK (U redu).
• Kliknite OK (U redu).
• Ponovo pokrenite računalo.

2) Korak drugi:
Datoteku C:\Windows\inf\sysoc.inf otvorite pomoću Notepada. Pronađite liniju koja počinje s msmsgs i u njoj uklonite riječ „hide“. Snimite datoteku. Nakon toga kroz Control panel / Add or Remove programs kliknite na Add/Remove Windows Components, te maknite kvačicu iz Windows Messengera. Potvrdite sa Next. Ako ga nakon nekog vremena želite ponovo instalirati na isto mjesto stavite kvačicu i ubacite instalacijski CD. Ovo je metoda koja omogućuje kasnije eventualno lakše vraćanje Windows Messengera.

preuzeto sa drugog foruma
 
Top