windows genuine

Član
Učlanjen(a)
28.11.2010
Poruka
1
E ovako totalni sam lajik za kompjutere i stvarno mi treba pomoc. Imam crn ekran i ne znam kako ga se rjesiti. "This copy of Windows is not genuine" mi pise u desnom donjem uglu. Trazila sam nesto online ali mi nije puno pomoglo! Zahvaljujem bilo kakvom odg :)

Član
Učlanjen(a)
13.09.2011
Poruka
1
Ako na računaru imaš piratsku verziju windowsa, a imaš (This copy of Windows is not genuine = Nelegalna kopija windowsa),
treba da paziš kad radiš update-ove, postoji jedan koji provjerava da li imaš legalan windows. Ako nepažnjom instaliraš taj
updete pa on ustanovi da nemaš legalnu kopiju, dobiješ to što si dobila.

Sad je malo kasno ali za ubuduće: početnici (sa nelegalnim windowsom) najčešće pogriješe kad u Control Panel, Security center,
Automatic updates odaberu ono što MS preporučuje - Automatic updates (recommended). U tom slučaju nemaš priliku da
izbjegneš ovo što je MS smislio.

Postoji naravno lijek i za tvoj slučaj samo je malo komplikovano za objašnjavanje, najbolje da potražiš nekog ko je imao
slično iskustvo. Takvu "operaciju" teško može da izvede početnik.

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Moraš naći aktivator za svoj windows (nije isti za xp, vistu ili 7) ukucaj windows aktivator ili windows loader ili remove wat, probaj sa nekim od ovih alata isključi antivirus i pokreni kao administrator.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag