Windows exporer problem

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Kada kliknem desnom tasterom miša na bilo koju ikonu, folder ili dokument na desktopu u namjeri da kopiram ili pogledam u propertis pojavi se prozor windows exporer za prijavu greške. Istu radnju uradim na slobodnom prostoru desktopa pojavi mi se traženi prozor sa izborom komandi. U pitanju je XP izvršeno je skeniranje nema virusa.

Hvala na odgovoru

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ako si 100 posto siguran da nema virus tu, onda mozes pokusati da vratis restore point ili da upotrebis neki od programa za popravak registra. Ako budes imao srece da skines program, ne znam ...recimo Advanced PC Tweaker ili slican. Ima neki ovde na forumu u delu Sistemski alati, a moze da probas i ovaj portabl programcic od desetak megabajta. Malo se sporije ucitava valjda sto je portabl, pa baci pogled. Ako ovo ne pomogne, znaci trazis tu vrstu programa. Kad sve resis, na kraju ocisti registar sa CCleaner-om, da malo razradis radnju.
Kod:
[URL="http://www.tweaking.com/files/setups/tweaking.com_windows_repair_aio.zip"]Windows_repair_aio.zip[/URL]

--Sistemski-alati--

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.092
Kada kliknem desnom tasterom miša na bilo koju ikonu, folder ili dokument na desktopu u namjeri da kopiram ili pogledam u propertis pojavi se prozor windows exporer za prijavu greške. Istu radnju uradim na slobodnom prostoru desktopa pojavi mi se traženi prozor sa izborom komandi. U pitanju je XP izvršeno je skeniranje nema virusa.

Hvala na odgovoru
Koji operativni sistem je u pitanju?

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Wndows XP

Probao sam sa system restore i sa programom Ashampoo WinOptimizer ali nije pomoglo. O XP-u dosta znam ali ovo mi se nikada nije dogodilo, hvala dzigi1979 za link. Program ShellExView radi i na XP uspio sam riješiti problem. Problem je napravio DaimonShell koji sam instalirao kao virtualni cd. Kada sam ga uz pomoć navedenog programa dislejbovao vratila mi se funkcija desnog tastera miša.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag