Windows 7 Starter

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156
Pozdrav!

Zanima me da li je tko koristio ili koristi win7 starter na netbooku, kakva su iskustva, koliko koristi RAM-a ,prednosti i nedostaci iz prve ruke...

Osim toga našao sam negdje da postoje 3 verzije - Starter, Starter N i Starter E

Član
Učlanjen(a)
05.09.2010
Poruka
25
ne znam koliko koristi rama na notebook ali na komp. od 4gb meni uzima 2gb

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156
ne znam koliko koristi rama na notebook ali na komp. od 4gb meni uzima 2gb

Ja sam stavio ultimate na acera one, i koristi oko 90 % rama od 1 gige, zato bi stavio slabiju verziju. Čitao sam da ona verzija za asusove EEE koristi do 256 mb u "leru"
što bi bilo zadovoljavajuće, ali ne znam koju verziju startera staviti s obzirom da sam vidio da postoje 3 verzije.

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
stavi obicnu verziju jer starterN (nije ukljuceno puno program i drivera) a ovu starter E prvi put cujem vjerovatno ima nesto ugaseno u odnosu na klasican starter

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
EEvo pogledaj na koliko radi moj WIN Staeter

vo
untitlewindows.png

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156
Gledam na Misrosoftovim stranicama da je ograničen tako da istovremeno mogu raditi samo 3 programa, i nema gotovo nikakvih mogučnosti iz sedmice, nema aera, xp moda, čak ni wmp i drugih aplikacija

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
A zasto ti nebi instalirao Wtn 7 pa ces videti sta ima,ovo sto si naveo mozda se odnosi na sedmicu od 700MB.OS o kome ja pricam je 2.4GB u njemu imas sve od starteha do ultimate 32 i 64 bitnu verziju pa pronadji da skines taj OS pa biraj sta xes da instaliras.Jos nesto Win starter ima i XP mod kao WMP 12 pozz

Natrag