windows 7 i telefon

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
do skoro sam imao windows xp sad sam presao na sedmicu i nemam problema samo sto kad bacim kabal od telefona u kompjuter trazi mi neki drajver ili cd neznam ni sam sta.
dok sam imao xp to mi nikad nije trazio.
kako to da resim?

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
sa sedmicom nemam bas nekog iskustva, potrazi drajvere za svoj telefon na netu pa ih instaliraj

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Trebaju ti drajveri za taj tvoj telefon i ja sam imao isti problem, ako ne nađeš za win 7 traži za Vistu

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
do skoro sam imao windows xp sad sam presao na sedmicu i nemam problema samo sto kad bacim kabal od telefona u kompjuter trazi mi neki drajver ili cd neznam ni sam sta.
dok sam imao xp to mi nikad nije trazio.
kako to da resim?

vrati se na xp . i prvo nauci da kad postavis pitanje i trazis drajvere trebas staviti i marku telefona niko ovde nije vidovit.

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
1. Mozes da povezes telefon preko USB-a ne koristeci drajvere, ali moras da podesis mem. karticu da bude u data transfer modu, tako da se u My Computer-u ona pojavljuje kao nov drajv. Onda lepis na nju i prebacujes na komp. To je zaobilazni put.
2. Ako zelis da povezes sam telefon sa kompom, onda ti treba odgovarajuci softver u zavisnosti od marke telefona (Nokia PC Suite, Samsung PC Studio...)

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
telefon mi je samsung s8300.
podeseno mi je na tel data transfer ali mi ipak trazi drajver.

Natrag