Windows 7 Home Basic

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
14
Imam Home Basic ...vidi se sve po slikama ,šta napravit da mi više ne izbacuje poruku o neorginalnim windowsima..probao sam i sa wat_fix.nemam cd da bi probao repair napravit..3.png 2.png 1.png
ne znam jel se može gdje skinut pa sa usb sticka pokrenut ili nesto sl.da izbjegnem ako je moguće kompletna nova instalacija....svaki info dobro došao..hvala

Član
Učlanjen(a)
06.12.2012
Poruka
272
po ovim slikamama gore pise da ti je windows aktiviran kada izbacuje poruku od nelegalnosti?

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.12.2012
Poruka
2.407
Da ti sad ne duzim pojedinacno objasnjavajuci veoma je lako.Pogledaj tutorijal skini mali programcic koji ces instalirati i pokrenuti i rjesices problem.Naravno poslije samo ti ostaje neki od aktivatora da ponovo pokrenes i rjesio si problem.Pazi antivirus moze ti pokazati da je na ovom programu navodno virus ali bez brige koristio sam ga nekoliko puta na drugim kompjuterima i ok je.Jednostavno iskljucis antivirus na deset minuta dok odradis posao.Jednostavno Windows ti je napravio jednu fasciklu iz koje vuce te podatke sve da i predjes ponovo aktivaciojom kroz loader ta fascikla ostaje i ovaj programcic ce je obrisati da je ti ne trazis rucno ma da moze i tako ali lakse ti je ovako.
2rnin8z.jpg

Kod:
http://kickass.to/removewat-2-2-6-latest-t4540313.html

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
14
jesam ,to sam prije napravio...valjda je sad to ...hvala ti..sad dole nista ne piše da je windows aktiviran,isto kao i na videu...kad pokrenem dazloader ovo pokaže..11.png

Natrag