Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
69
Danas sam istalirao win 8.1 pro
probao registarciju sa xxx komada loadera i activatora i nece pa nece.

Imali neko kakav dobar savet za registarciju (bez kupovine licenc)

Hvala za svaku pomoc.

lep pozdrav

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.396
Ako ne uradis nista probaj na ovoj adresi:
Kod:
[url]http://softwaredl.org/query.php?q=univerzalni+aktivator+za+windows+8+1&page=1[/url]

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
38
Danas sam istalirao win 8.1 pro
probao registarciju sa xxx komada loadera i activatora i nece pa nece.

Imali neko kakav dobar savet za registarciju (bez kupovine licenc)

Hvala za svaku pomoc.

lep pozdrav

Imas na netu dosta aktivatora koji odradjuju taj posao, evo na primer
Windows 8.1 Product Key Finder Ultimate v13.11.1 Final
ili
Windows 8.1 activator v13.09.8

Izmena posta od strane urednika:

t10519.gif Za sada nisu dozvoljeni linkovi koji reklamiraju druge sajtove!
Hvala na razumevanju. Vaš SerbianForum...

Član
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poruka
23
Danas postoje razni activatori za 8.1 Windows kao ovi gore ali zasad jedini radi onaj da se moraš prijaviti preko Skype i to tel broj od V.Britanije i da tamo zatražiš aktivacijski kod..što nepali svaki put... znači zasad nema ..NITKO nije provalio za aktivator da radi kao za 7 ili 8...eto pronašao i ja jedan nisam isprobao al čovjek se hvali da šljaka za 10 do 60 sekundi probaj.. ja sam zasad zadovoljan 7 i 8...

KMSpico Activator for Windows 8.1/7/Vista + Office 2013/2010...

1. you can easily add WMC on windows 8.1 PROFESSIONAL and activate.
  2. no matter if win8.1 PRO is activated by kms or not, do this:

3. open admin cmd and input this line, press enter

4. slmgr /ipk XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB

5. (which is the generic PRO key)
  6. then logoff / logon or restart pc
  7. goto system properties and click "add features"
  8. input following generic WMC key
  9. GBFNG-2X3TC-8R27F-RMKYB-JK7QT

10. WMC will be added now.
  11. if not instantly (you might get an error instead) it will be added on next restart

12. activate with kms emulator e.g. KMSpico.portable for 45 days again and again and again...

13. AV false alarm might occur!

14. check here for KMSpico developement:
ako prevedeš googl prevoditeljem vidječeš da se mora kao ponovno i ponovno aktivirati svakih 45 dana..ostaje nam samo i dalje čekati da netko nađe kraći put za aktiviranje....

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Ko kaže, ko laže da radi samo skype. Ja sam koristio više alata i oni svi aktiviraju na 180 dana. Najlakši je Microsoft Toolkit 2.5 BETA 5 stisneš i zaboraviš i on ti reaktivira na 180 dana.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poruka
23
JKDforever ja nikog ovdje ne VRIJEĐAM ,ako si dobro čitao a nadam se da jesi, rekao sam da koliko znam jedini radi sa Skypom to je na godinu dana a možda i stalno a i malo je komplicirano... i da postoje razni aktivatori ..što si ti i potvrdio imenovavši jednog ali da zasad NEMA nijednog koliko znam da radi onako jednostavno da ti licenca radi ....forever...stalno.... možda sutra bude možda danas ali eto nije ni ovaj loš od Microsofta znam i ja zanjeg ali nadam se da će i takvih biti više.....

Član
Učlanjen(a)
18.02.2013
Poruka
23
Evo JKDforever me ponukao da dobro pretražim jučer internet i instaliram W 8.1 sa nekim aktivatorom koji radi jednostavno
ima ih jako puno no našao sam jedan jako jednostavan...rijeć je o ..... KMSpico.9.1.3 ....ja sam radio na Wind. 8.1 pro X64
Retail ne Portable to jest na 64 bita....Windows sam instalirao ispočetka ne pišete kljuć već samo klik....next... ispišite normalno sve što od vas traže od registracije ,šifre itd...kad bude instaliran pokrenete KMSpico.9.1.3 i to je to, pogledate u
System properties gdje čete vidjeti da je Windows 8.1 aktiviran...ja nisam isključivao internet znači neka bude uključen.... eto Ništa jednostavnije.... koliko če mjeseci ili godina biti aktivan neznam to čemo još vidjeti....

Hitri ako pročitaš ovaj post nadam se da češ biti zadovoljan...ovo sve sam skinuo sa drugog foruma ...Windows 8.1 Retail i KMSpico.9.1.3 ti trebaju i to je to.....

Natrag