Član
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
61
Mogu li instalirati na mini Lap Top Windows 7 lap Top ima ram od 1 giga.Koristio bih ga za surfovanje igrice ne nikako i nesto malo aplikacija!

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Mozes za to sto si rekao bez problema,ja sam instalirao ortaku na medionu i sljaka

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Mozes instalisati Win 7 32 bitni ali najbolje bi ti radila Lite verzija ,poslao sam ti na PP linkove.

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
110
Ako pod mini laptopom podrazumevaš neki netbuk, dijagonale ekrana 10",
reći ću ti moje iskustvo.
Meni je netbuk došao sa instalisanim licencnim win 7, 32-bitnom starter edicijom.
Procesor na netbuku je bio Atom 1,83 GHz sa 1 GB ram memorije.
Sve je bilo kilavo i nikakvo. Podizanje sistema je trajalo predugo, kao i gašenje računara.
Brzo sam odustao od win 7, i instalirao ubuntu 11.04.
Sasvim druga priča - natbuk se uključivao za 20 sekundi umesto za nekoliko minuta a ugasi se, bukvalno za 3 sekunde.
Baterija na njemu radi, za ne poverovati, 40% duže, kada nije na spoljnom naponu.
Ima još linux distribucija koje su pravljene isključivo za netbuk računare, pa izaberi neku od njih, ako ti je samo do surfovanja, multimedije i povremenog kuckanja po njmu.

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Kako nemožeš da ga koristiš za igrice, nemaš potrebe da instaliraš win 7. moja preporuka, ako ti se ubuntu ne bude sviđao, probaj linux mint
Download - Linux Mint
meni on više odgovara, ubuntu 11.04 je ipak rađen više za ekrane osetljive na dodir. Oba imaju istu podlogu (gnome 3.0), tako da ti programa (a ima i solidnih pucačina u maniru quake-a), neće nedostajati.

Natrag