Šta je novo?

Way I Do – nova društvena mreža

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Way I Do – nova društvena mreža

wayido.png
U poslednje vreme, došlo je do naglog porasta broja društvenih mreža (social networks). Nekoliko sajtova se izdvojilo od ostalih po broju korisnika i po kvalitetu usluga koje pružaju (Facebook, Myspace…). Skoro iste opcije i aplikacije se nalaze na skoro svim većim i posećenijim društvenim mrežama, ali koju ćemo izabrati ne određujemo mi sami nego društvo koje nas okružuje.
Bilo bi dobro kada bi se sve korisne opcije ujedinile u jednoj društvenoj mreži. To su pokušali programeri sajta Way I Do. Da li su uspeli, to ćemo tek videti pošto je sajt u BETA fazi. Švajcarska kompanija Tradeunique Holding SA je pokrenula ovaj projekat.
Sajt omogućava kreiranje diskusija, gde se može raspravljati i sa korisnicima koji nisu u vašoj listi prijatelja. Dozvoljeno je samo 300 MB prostora, što je velika zamerka jer Facebook nema ograničenje za postavljanje fotografija i ostalih fajlova. Moguće je kreiranje grupa i događaja, a u opciji vesti možete pratiti najnovije informacije iz sveta. Dostupne su igre koje možete sortirati po tri kriterijuma: najnovije, najbolje i najpopularnije. Neke stranice i opcije još nisu u funkciji, ali sajt je uprkos tome stekao velike simpatije u Srbiji.
Razvojni tim sajta je za sada okrenut prema određenim zemljma Evrope, dok se proširenje na ostatak sveta kao i podrška na drugim jezicima osim srpskog, ruskog i engleskog, očekuje posle izlaska FINAL verzije i otklanjanja svih grešaka sajta.


Izvor: PC Press
 
Top