Vozio 400km bez šoferšajbne

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Vozio 400km bez šoferšajbne

Vesti

Kineska policija privela je vozača kamiona, koji je vozio više 400 kilometara sa šoferšajbnom prekrivenom kartonima.

S obzirom da mu je staklo na šoferšajbi bilo razbijeno, vozač kamiona Li se poslužio kartonima, i uz pomoć prozora sa strane pratio je autoput.

"U jednom trenutku ugledali smo kamion čija je šoferšajbna bila prekrivena kartonima, a šofer je vozio gledajući kroz prozor sa strane“, rekao je portparol kineske policije.

Kada ga je policija zaustavila, Li je iz kamiona izašao sa potpuno pomodrelim licem, pošto je napolju bilo veoma hladno. On je kazao kako je nekoliko dana ranije imao saobraćajnu nesreću, ali nije imao vremena da zameni staklo na kamionu.

"Prešao sam više od 400 kilometara sa šoferšajbnom prekrivenom kartonima. Ako nije bilo vozila na putu, autoput sam pratio provirujući kroz rupice na kartonima, a kada bih uleteo u gužvu, vozio bih gledajući kroz prozor sa strane“, izjavio je Li, koji je vozeći kamion na taj način u potpunosti promrzao.

Policija je naredila slanje kamiona na servisiranje, a Li je dobio opomenu da popravi svoje vozilo svaki put pre no što se odluči da krene na put.

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.568
On je kazao kako je nekoliko dana ranije imao saobraćajnu nesreću, ali nije imao vremena da zameni staklo na kamionu.

"Prešao sam više od 400 kilometara sa šoferšajbnom prekrivenom kartonima.

:what:....ne mogu da verujem,nije imao vremena pa sa kartonim vozio par dana....
9qwvx0.jpg

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
...Moj Miško je jednom za opkladu vozio 2 kilometara vezanih očiju... :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Ma... nije imao vremena... aha... verovatno nije imao para, pa rešio da to malo odloži. Ali da je bar stavio nešto providno, nego karton. Užas!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
:rofl: možda je probušio rupice na kartonu....

On i kaže da jeste. :acute:
Ali, to nije uvek mogao da koristi.
"Prešao sam više od 400 kilometara sa šoferšajbnom prekrivenom kartonima. Ako nije bilo vozila na putu, autoput sam pratio provirujući kroz rupice na kartonima, a kada bih uleteo u gužvu, vozio bih gledajući kroz prozor sa strane“, izjavio je Li, koji je vozeći kamion na taj način u potpunosti promrzao.

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
On i kaže da jeste. :acute:
Ali, to nije uvek mogao da koristi.

kad sam videla sliku :what: :lol:
ps: :blush2:

Natrag