voajerski seks

Član
Učlanjen(a)
08.08.2010
Poruka
2
zamislite situaciju: vi sa vasim partnerom na jednom krevetu, a drugi par pored vas; u mraku ili u polumraku...... radite ono u cemu ste najbolji :p

ima i druga varijanta: dva para; jedan par radi samo ono sto mu drugi par "naredi"..... i obrnuto, ofkors :D

da li bi ste pristali na tako nesto? ili ste vec? ;)

moj decko i ja smo veoma dugo u vezi. i fakat - oboje nas uzbudjuje ovakav voajerizam, egzibicionizam. on bi, naravno, bez problema to uradio, dok je meni malko problem. takodje i prijateljski par su u veoma dugoj vezi, poznajemo se jako dobro sa njima, i - i njima bi bilo interesantno igrati se :p drugu igru smo donekle i probali i zbilja je bilo vrlo napaljivo i interesantno. nismo bas daleko odmakli, jer sam se ja stidela :D

zbog toga me zanima, koliko vas bi u toj prici islo do kraja. i da li vas uzbudjuje i pomisao na takvo jedno iskustvo?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
I da sam mlađi.....ne bi pristao ....." Ni Pod Razno ".....yes3

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Isprobao sam, prvo u mraku, a posle, ma adrenalin ti skoci 100%... Zna da bude jako zanimljivo... Probaj, neces se pokajti, ali ako imas sada nedoumica, onda nemoj...yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pre bih ga sam sebi odseko nego da mi tamo neki papazjani daje instrukcije kako i kad cu gde da "umocim" ....

Zar vise niko ne razmislja o normalnom klasicnom seksu bez predrasuda??? Ide ovaj svet u k***c .....

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Pre bih ga sam sebi odseko nego da mi tamo neki papazjani daje instrukcije kako i kad cu gde da "umocim" ....

Zar vise niko ne razmislja o normalnom klasicnom seksu bez predrasuda??? Ide ovaj svet u k***c .....

Zavisi kako na to gledas, nekad si jednostavno prinudjen da to radis u prostoriji s dva kreveta, a na onom drugom neko drugi... Sta ces, svjet je odavno u k...............u...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Isprobao sam, prvo u mraku, a posle, ma adrenalin ti skoci 100%... Zna da bude jako zanimljivo... Probaj, neces se pokajti, ali ako imas sada nedoumica, onda nemoj...yes3

Evo .....samo to nisam probo.....al sam probo lepše stvari...:yea::yea:yes3..

Ima nas raznih.....svakoga ...nešto više uzbuđuje .....od drugih....yes3.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ukusi su razliciti..neko voli voajerski sex..ja nisam taj slucaj..vise volim sex u intimnoj atmosferi..samo on i ja...dovoljno adrenalina u meni u njemu i nema problema...uzitak je zagarantovan..;)

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Ne..nikako.....Vise volim kad smo sami i opusteni....

Ja sad nezz dal je bolje da je muskarac opusten ili cvrst...:dntknw:

Ukusi su razliciti..neko voli voajerski sex..ja nisam taj slucaj..vise volim sex u intimnoj atmosferi..samo on i ja...dovoljno adrenalina u meni u njemu i nema problema...uzitak je zagarantovan..;)

Skoci Ceco iz aviona (sa padobranom, naravno) i imaces adrenalina dovoljno za obadvoje... ;)

Natrag