Višnja Banković sinoć izbačena iz „Survivora”

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Višnja Banković sinoć izbačena iz Survivora

Višnja je za razliku od mnogih uspela da uz pomoć učešća u ovom rialitiju pronađe i posao.

- Već dva meseca radim kao PR Televizije Arena Sport. Za taj posao jesam bila preporučena, ali je veliku ulogu imalo i to što sam poznato TV lice iz Survivora - zaključuje Višnja Banković.

Nisam bila crni đavo

Višnja Banković, takmičarka koja je podigla najviše prašine u ovogodišnjem Survivoru i bila jedan od najintrigantnijih takmičara ovog rialitija, sinoć je u napetoj završnici Plemenskog saveta napustila dalje takmičenje. Tokom boravka na Filipinima Višnja je mnogima pomrsila konce i predstavljala crnog đavola, dok ona ističe da joj pobeda i ulazak u finale nisu ni bili cilj.

8579_zabsurvivor1_f.jpg
-

Bila sam ubeđena da ću ispasti na prošlom Plemenskom savetu kada je izašla Dina i potpuno sigurna da neću ispasti na sinoćnjem glasanju. Bila sam zaprepašćena, ali mi je istovremeno pao kamen sa srca jer je to bio moj maksimum i ne bih više mogla da izdržim - kaže Višnja za koju je nakon ulaska u ujedinjenje sve postalo mučenje. Priča da se osećala emotivno ispražnjeno, deprimirano i fizički iscrpljeno, te da se simboličnim gašenjem baklje zapravo vratila u život. Višnja je sada zauzela četvrtu stolicu u Velikom veću, gde će svojim glasom odlučivati o pobedniku.

- To pre svega treba da bude osoba koja zna da igra igru zvanu „Survivor” i ko tamo nije otišao da se druži. Pobednik treba da bude psihički i fizički spremna osoba i neko ko je uživao u celoj ovoj igri - ističe ova studentkinja žurnalistike, te otkriva da ona sama o pobedi nije nimalo razmišljala.

- Nisam ni pomišljala na pobedu jer sam znala da ne bih mogla da pobedim, čak i ako uđem u finale jer bi retko ko glasao za mene, zato što se nisam trudila da sa svima budem OK. Pobeda nije bila moj cilj ni kada sam kretala na Filipine - priča Višnja i smatra da su svi takmičari koji su ušli u ujedinjenje potencijalni pobednici.

Iako se mnogima nije dopadala zbog svojih stavova i britkog jezika, Višnja kaže da je posle „Survivora” nastavila da se druži sa ostalim učesnicima.

- To je bila jedna igra koja nije ostavila posledice na moje odnose sa takmičarima. Posle „Survivora” nema nikoga s kim sam u lošim odnosima, pa čak ni sa Acom, koji je bio moj drug i za koga nisam ni sanjala da će glasati za mene. Nas dvoje smo se čuli pre par dana i pričali o svemu osim „Survivoru”. Onog trenutka kada sam ispala za mene je ta igra bila završena i nije mi zanimljivo da se time više bavim, što znaju i ostali takmičari, jednostavno kao partija „Ne ljuti se čoveče” - objašnjava ova takmičarka.

Višnja tvrdi da niko od takmičara nije na ostrvu bio 100 odsto ista osoba kao u privatnom životu, kao i da je sama shvatila koliko je iskrenost precenjena.

- Shvatila sam da ljudi nisu iskreni kada ti kažu da žele da čuju istinu u lice jer sam ja upravo zbog toga nadrljala i ispala svađalica i crni đavo. Ljudi imaju velike probleme sa samim sobom i ne mogu da se pomire sa tim što im se kaže u lice. To više neću raditi, već ću ljudima ići samo uz dlaku i pričati im ono što žele da čuju.

Posao na TV-u

Višnja je za razliku od mnogih uspela da uz pomoć učešća u ovom rialitiju pronađe i posao.
- Već dva meseca radim kao PR Televizije „Arena Sport”. Za taj posao jesam bila preporučena, ali je veliku ulogu imalo i to što sam poznato TV lice iz „Survivora” - zaključuje Višnja Banković.

Klan unutar klana

Za većinu takmičara Višnja je delovala kao neko ko povlači konce u jednom od dva klana plemena „Divata”, međutim, ona sama otkriva da je tek gledajući „Survivor” sada uvidela da je unutar njene ekipe postojao i još jedan dogovor.

- Za mene je bilo iznenađenje kada sam videla da je unutar klana Višnja, Teja, Aca i Klemen postojao još jedan klan koji su činili Teja, Klemen i Aca i zato nisam ni sanjala da će Aca glasati za mene - priznaje Višnja. Ipak, da joj se sada pruži prilika da ponovo ode na Filipine pristala bi, a od „Survivora” je dobila više nego što je očekivala.

Izvor: Blic/ Marija Mijatović

Poslednja izmena:
Natrag