- Učlanjen(a)
- 26.04.2010
- Poruka
- 2.667
Sede Mujo i Haso na brdu vise autoputa i gledaju kako prolaze vozila....
tek ce Mujo.... vidis li Haso ona dva auta ...sad ce se sudarit.
I stvarno uz prasak i lomljavu automobili sa sdarise. Gleda Haso ocima
ne veruje...tek ce potom ... bolan Mujo pa ti si vidovit... Ma nije to nista skomno ce Mujo....Kako nije nista...to me moras naucit poce ga moliti
Haso...ja se u selo na vracam dok me ne naucis...
Vidi Mujo da tu ne pomazu objasnjena....pa ce Hasi...dobro al da prvo vidimo imas li dara za to. Hasa sav radostan....bolan Mujo samo ti meni
to pokazi...brzo cu ja skapirat.
Okrene se Mujo pa zapita Hasu...e dobro ..vidis li ono drvo tamo idi do njega i zagrli ga kao da grlis svoju Fatu. Ucini tako Haso, a Muja ode sa druge strane i veza mu ruke. Prisavsi Hasi poce mu skidati pantale...kad ce Haso...bolan Mujo pa ti ces me jebati...
A Mujio ce..."eto vidis vec si posto vidovit".
tek ce Mujo.... vidis li Haso ona dva auta ...sad ce se sudarit.
I stvarno uz prasak i lomljavu automobili sa sdarise. Gleda Haso ocima
ne veruje...tek ce potom ... bolan Mujo pa ti si vidovit... Ma nije to nista skomno ce Mujo....Kako nije nista...to me moras naucit poce ga moliti
Haso...ja se u selo na vracam dok me ne naucis...
Vidi Mujo da tu ne pomazu objasnjena....pa ce Hasi...dobro al da prvo vidimo imas li dara za to. Hasa sav radostan....bolan Mujo samo ti meni
to pokazi...brzo cu ja skapirat.
Okrene se Mujo pa zapita Hasu...e dobro ..vidis li ono drvo tamo idi do njega i zagrli ga kao da grlis svoju Fatu. Ucini tako Haso, a Muja ode sa druge strane i veza mu ruke. Prisavsi Hasi poce mu skidati pantale...kad ce Haso...bolan Mujo pa ti ces me jebati...
A Mujio ce..."eto vidis vec si posto vidovit".