Šta je novo?

видовњаци предвиђају мрачну 2010.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.089
Видовњаци предвиђају мрачну 2010.

Глас Српске 06.01.2010 14:42


Трећи свјетски рат почеће 2010. године. Рат ће почети у новембру 2010. и завршиће се у октобру 2014. године. Почеће као обичан рат, затим ће бити употријебљено прво атомско, а потом и хемијско оружје, предвидјела је бугарска бидовњакиња Ванга за годину која нас чека.

Све док се нека од предвиђања не почну остваривати, видовњаци и њихова предвиђања углавном изазивају подсмијех и скепсу. Мало људи вјерује у такве ствари.

Баба
Ванга

Ипак, кад је бугарска видовњакиња и исцјелитељка Ванга (Вангелиа Гусхтерова) говорила, људи су пажљиво слушали. Ванга је постала позната по предвиђањима свјетских катастрофа која су се остварила.
На примјер, предвидјела је 11. септембар и напад на Свјетски трговински центар (WTC), када је рекла да ће "америчка браћа пасти под нападом челичне птице". Такође је предвидјела почетак Другог свјетског рата, распад СССР-а, смрт принцезе Дајане, па чак и потонуће руске нуклеарне подморнице Курск.
Стручњаци кажу да је позната видовњакиња предвидјела и догађаје повезане са оружаним сукобом у Јужној Осетији. Ванга је рекла како ће трећи свјетски рат започети послије покушаја атентата на предсједнике четири државе и послије сукоба у Индонезији, а за његов почетак назначила је управо 2010. годину.

Нострадамусова
предвиђања

По великом пророку Нострадамусу, 2010. година биће обиљежена смакнућем арапског принца. Глад и заразне болести непрекидно притискају поражену арапску царевину. Поражене војске и народ у овој земљи живе у биједи. Некадашњи моћни арапски принц не посједује ниједно чврсто упориште у својој власти. Чак и његови најближи сарадници окрећу главу од њега. Принц ће покушати да побјегне авионом, али му то неће поћи за руком. Цијела мисија његовог смакнућа остаће обавијена велом тајни. Смрт владара неће бити званично објављена, а на сцену ће ступити многи дојучерашњи поданици жељни власти. Притиснути болешћу и глађу, потражиће помоћ од Европе која ће им услишити молбе и пружити помоћ напаћеном арапском народу. У току ове године појавиће се и нека нова болест у свијету за коју љекари дуго неће пронаћи лијек.
Година 2011, према Нострадамусу, доноси слабљење моћи и утицаја цркве у свијету. Од овог периода, сваке сљедеће године утицај цркве на збивања у цијелом свијету биће све слабији.

Клеопатрина предвиђања за Србију у 2010. години

Балканска пророчица Клеопатра упозорава да ће сљедећа, 2010. година, за Србију бити катастрофална у сваком погледу! Србији предстоје више него тешки дани, препуни глади, биједе, незапослености, политичких скандала и хапшења, али и терористичких напада!
- У Србији је прави колапс, а оно најгоре нам тек предстоји. Народ ће се тући за кору хљеба, долази немаштина каква од њемачке окупације није забиљежена на овим просторима - каже Клеопатра.
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.285
Pročitati i zaboraviti. Na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo...
 
Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.307
Vec nas je snaslo, od svega ovoga po malo...nije nam potreban nikakav vidovnjak da bi to uvideli.
 
Top