Šta je novo?

Video: Marijana bi se "stalno seksala, kao životinja", na BB tulumu se puhao

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Video: Marijana bi se "stalno seksala, kao životinja", na BB tulumu se puhao

marijananemesopetplazejednopodrugomyoutube.jpg

index.hr

SINOĆ je u BB kući priređen novi tulum. Ovog puta se Big Brother odlučio pobrinuti da ukućani ne pretjeraju s alkoholom, kojeg im je nakon nekoliko tjedana "suše" ponovno dozvolio. Tijekom večeri je BB putem alkotesta provjeravao koliko su popili. Dozvolio im je da ukupan prosjek svih zajedno bude 0,5 promila alkohola u krvi, a sve više od toga znači momentalni kraj zabave.

Duško kao Miroslav Ilić, Brandon kao Schwarzenegger

Na jučerašnjem satu pjevanja profesor je ukućane prvo pitao tko ga je ogovarao. Nitko nije imao hrabrosti priznati pa je Duško sve okrenulo na šalu te je rekao profesoru da je on ljut jer opet na satu nema rakije da "podmaže grlo". Svi ukućani su jučer morali drugim parovima prezentirati svoj nastup. Soraja i Brandon su "probili led", a drugi su im zamjerili da Brandon puno manje pjeva od Soraje te da su neusklađeni u plesu. Nemeš je komentirao kako Brandon "priča engleski kao Arnold Schwarzenegger". U paru Nemeš - Bojana isto stvari ne funkcioniraju pretjerano dobro. Naime, osim što ne zna pjevati, po pitanju koreografije je Bojana, smatraju ukućani, preukočena. Lester, Nirmal i Nikola su prošli bez kritika, dok su Dušku sustanari zamjerili da "kopira Miroslava Ilića, oblizujući usta tijekom pjevanja". Antonija i Marijana su najuspješnije izvele svoju točku, ali obje zatvorenih očiju, zbog čega su dobile minus.

I nakon gotovo tri mjeseca boravka u kući, seks Nemeša i Marijane i dalje glavna tema

Stanari se u BB kući nalaze gotovo tri mjeseca. To vrijeme Nemeš i Marijana krate redovitim seksanjem, ali to je i dalje glavna tema. Posebice zato što su neki do te spoznaje došli tek jučer. Naime, Nirmal je tek jučer šokirano ustvrdio da se Marijana i Nemeš seksaju po kući te kazao kako ih on, za razliku od ostalih, ni jednom dosad nije čuo. Horvat je jučer Nemešu kazao: "Prestani lizati tu Marijanu po cijeli dan", a Soraja ga je prozvala "papučarom". Dan ranije je Duško ljubomornoj Marijani rekao da ne dosađuje Nemešu jer će je on odmah ostaviti i otići kod Soraje "jer je Soraja avion". Iako se seksaju svakodnevno, Marijana se ovih dana požalila Nemešu kako "stalno zamišlja istu pozu", "gori toliko da će eksplodirati" i kako bi se "stalno seksala, kao životinja". On joj je na to odgovorio sa: "Meni pričaš?".
 
Poslednja izmena od urednika:
Top