VIDEO: Društvena mreža za ljubitelje seks igračaka

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
VIDEO: Društvena mreža za ljubitelje seks igračaka

FriXion je naziv nove društvene mreže za ljubitelje seks igračaka.

1_zps9bd1a2d4.jpg

Cilj kreatora ove mreže je povezivanje korisnika, njihovo lakše upoznavanje i dodatno zbližavanje partnera koji su fizički razdvojeni.

Članovi firme rekli su kako će ova mreža omogućiti ljudima da lako iz daljine upravljaju seksi igračkama različitih proizvođača. Nadaju se da će napraviti igrice i imati prenos korišćenja nove tehnologije uživo, gde korisnik može kontrolisati hiljade uređaja širom sveta.

U toku je testiranje ove društvene mreže, a korisnici se mogu registrovati putem pozivnica.

"Radimo na robotskim uređajima koji su prilagođeni u ove svrhe. Upoznali smo muškarce koji su ih izumeli i prilagodili ovome. Planiramo i prodaju svojih uređaja i imamo velike ideje. Želimo da ljudi imaju i fizičku interakciju putem interneta. Koristeći sofisticirane televibratore dvoje ili više korisnika mogu dirati jedni druge i imati seks iako su fizički udaljeni", kazali su iz ove firme.

Mreža koristi postojeće seksi igračke i postojeću tehnologiju kojom povezuje korisnike. Tako korisnici mogu koristiti vibratore, dildoe i druge uređaje u realnom vremenu koje kontroliše partner. Tu su i tzv. ruke koje prenose osećaj stiska i dodira.

"FriXion korisnici će moći da se dodiruju, drže za ruke, ljube i imaju penetrativni seks bez obzira na to gde se partner nalazi", saopšteno je iz ove firme.

Izvor: 021.rs

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
E svašta :D Nekad je bilo ono nazove te i pita jesi se konektovao sad već moraš da pitaš gdje? na internet ili? :D Mene samo jedno zanima, šta ćemo mi kojim je spor net? :D Šta ako kaže "ljubavi brže!" a ja kažem pa ne mogu brže imam samo 4 megabita, da li će me ostavit zbog onog koji ima 20 megabita? :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Naravno da hoće, nećeš stići ni da trepneš, a nje već više neće biti. :D
Nego ti misli na vreme pa uzmi brži net. ;)

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Pa ne znam sad da li je ovdje bitan download ili upload? :D I još jedno pitanje da li ja na svojoj strani moram koristit zaštitu ili ima ugrađen firewall? :D

Natrag