VIDEO: Da li ste nekada probali ove poze?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
VIDEO: Da li ste nekada probali ove poze?

Pet simpatičnih parova odgonetnulo nam je kako izgledaju pojedine poze u seksu. Pogledajte ovaj interesantan i duhovit video i zabavite se...

1_zps8b643d31.jpg

Sjajno su se zabavljali: Nasmejaće vas, a možda vam i padne neka ideja ;)

Jutjub kanal Cut videos napravio je zabavan video, u kojem je učestvovalo pet parova, koji su uglavnom u dugim emotivnim vezama. Nakon upoznavanja i pitanja koliko su zajedno i koja je omiljena poza njihove partnertke, prešli su na najzanimljiviji deo.

Tvorci snimka su im zadavali određene seks poze, a svaki par je trebalo da dočara kako je on zamislio zadatu seks pozu.

Na listi su se našle poze Burgija, Laptop, Čas plivanja, Londonski most, Lazanje i TV večera.

Pogledajte:

Izvor: Menshealth.rs

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ima i toga, zato ja i kažem da mi je omiljena poza laptop :D To je jedina koja može, pustim Animal Planet na laptopu dok spava i eto ga, životinjski seks. :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Jeste, samo što lavu lenštini lavica prvo treba da ulovi i donese tu istu zebru. Posle joj više i nije do keksa. Umorna žena. :D
Zanimljiva trojka. :D

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ti nemaš pravo da se žališ! Samo nešto kuhaš umjesto da...znaš ti! :D Ne bi me čudilo da vidim uskoro recept za tebru. :D

Šta ti je reć žensko, sve bi uradila da ogodi muškarcu, čak mu ulovila zebru a nije za jelo uopšte, mislim ima sličnosti nekad al... :D

Natrag