Učlanjen(a)
14.05.2014
Poruka
3
Jedan moj drug je u vezi vec skoro 4 meseca. Pre neki dan smo pricali o tome i rekao mi je da mu sve ok ide sa njom jedino da ima blize drugarice nego sto je sa njom blizu i ako su u vezi. E sad pitao me je za savet pa sam rekao da cu pitati na forumu, pa mi treba vase misljenje. Rekao mi je se sa njom ne zeza tako ali to se i vidi. U drustvu mozda najmanje vremena posvecuje njoj, ali je dosta pazljiv. Rekao je kako ona ne zeli da mu se otovori. Probao je nekako da prodre do nje, ali nije uspeo. Sve te neke stvari koje on pokusava da uradi su nekako previse ,,Formalne" da bi uspeo. Ali i ona je malo cudna. Nikada ni sa kime ne prica otvoreno o nekim ozbiljnijim stvarima, cak ni sa najboljom drugaricom. Takodje mi je nesto sumnjivo da ima tu najbolju drugaricu, a kad ona nije tu onda je cesto ogovara i to. Dajte mi neki savet da mu kazem kako da uspe da prodre do nje. Mislim da se on boji da pokusa sam zato sto mu njihova veza previse znaci. Unapred hvala! :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Pa ne znam kako može previše da mu znači kad ne oseća nikakvu bliskost sa njom i kad je sve još uvek na formalnom ophođenju. Možda ona uopšte nije devojka za njega.
To što je zatvorena, obično je znak da je u nekom momentu bila povređena s bilo čije strane, možda čak i nešto u porodici, pa nema poverenja ni u koga i nikome se ne otvara. Ne znam koliko godina imaju oboje, tako da ne mogu ništa preciznije da kažem. Verovatno su još uvek mnogo mladi. U tom slučaju, možda su joj roditelji kruti i strogi pa ne sme da mrdne od njih, a sramota je da to bilo kome prizna.
Ako mu je baš mnogo stalo do nje, neka pokuša da joj posvećuje malo više pažnje, ne bi li je nekako opustio. Ako nije, na svetu ima još mnogo divnih devojaka, možda je neka mnogo bolja blizu, a on je ne primećuje jer se ovoj posvećuje više.

Učlanjen(a)
14.05.2014
Poruka
3
Pa njeni roditelji bas i nisu toliko strogi, oboje, i ja smo 2000 znaci imamo 13 godina. Hoce ona i da pije u drustvu najvise vina ali ne jako puno.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
I ne treba, mnogo ste mladi za to. Pa ako nisu roditelji, onda polako i pažljivo, otvoriće se.

Natrag