Vesna Vukelić Vendi ne želi da ide na "Farmu"

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Vesna Vukelić Vendi ne želi da ide na "Farmu"

m7gsqv.jpg

Pevačica Vesna Vukelić neće se pojaviti u rijalitiju „Farma“, bez obzira na to što je njena koleginica Zorica Marković nagovara da uđu zajedno. „Zorica jeste za takav šou, ima sposobnost medijske transformacije i ume da zada završni udarac! Ja ne želim da se demaskiram i dozvolim narodu da vidi određeni deo moje ličnosti. Ne želim ni da moji neprijatelji otkriju iz kog oružja pucam. Uz sve to, mnogi koji su ušli u rijaliti završili su karijeru, poput Milića Vukašinovića, Mie Borisavljević, a i Era Ojdanić je na dobrom putu da mu se to desi“, otkrila je za „Kurir“, Vendi.

Izvor: "Kurir"

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
P Ja ne želim da se demaskiram i dozvolim narodu da vidi određeni deo moje ličnosti. Ne želim ni da moji neprijatelji otkriju iz kog oružja pucam.
Jedino što sam ja video u vezi ove (hm... šta?) pevačice je da "puca" od gluposti i primitivizma, a "oružije iz kog puca" samo prazne flaše i čaše...

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Jedino što sam ja video u vezi ove (hm... šta?) pevačice je da "puca" od gluposti i primitivizma, a "oružije iz kog puca" samo prazne flaše i čaše...

Pa dobro ima odredjene argumente,koji nisu pevacki,ali izgleda da je uobrazena,i vece face od nje su ulazile u Veliki brat i Farmu.

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Jedino sto ima sise "za medalju", inace strasno odise "inteligencijom", da se to vidi iz aviona. Glumi da je nacitana i stalno spominje Nusica. Glasovne mogucnosti su joj da covek ostane bez teksta.
Ma mogao bih svasta da pisem, ali nije prikladno za ovaj forum.

Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
306
Ma Vendi je legenda!!! Ona bi na farmi sigurno nekoga nokautirala.

Natrag