Šta je novo?

Veš koji se pamti

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.307
Veš koji se pamti


Ma koliko "mokri" snovi naših muškaraca bili njihova lična stvar, mi žene smo razvile šesto čulo za njih. Sve smo "provalile", užasno ih uzudjuje neobična situacija, nepoznata žena, pa još ako je na poslu i u uniformi, njihova seksi mašta nekako izgubi granice.
Informacija da smo mi njihove i da nam je stalo do njih stoji negde na sigurnom, najčešće u zadnjem delu malog mozga, posle fudbala, piva i novih modela auto industrije.

seksiuniforme.jpg


Seksi uniforme

Drage moje dame, vreme je da se poslužite malim trikom, prošetajte do sexshop-a i kupite veš uniformu. Možete birati male neodoljive komade koji će vas za tren transformisati u opasnu policajku, strogu medicinsku sestru, veselu zečicu, poslušnu zatvorenicu, divlju ženu iz pećine...

Dok vaš partnera gleda tv, ili vas čeka da operete zube, obucite seksi uniformu, doterajte kosu i šminku kao za izlazak, stavite sladak parfem, malo se uživite u ulogu ispred ogledala i smislite par rečenica kao za nastup.

Svaka prava žena je pomalo glumica, pa ako se potrudite dovešćete svog mučkarca do ludila i podgrejti atmosferu u spavaćoj sobi do tačke ključanja. Kasnje možete udvoje smislite igrice koje vas uzbuđuju, podeliti uloge, igrati se i uživati.


Izvor: Sve za zene
 
Top