Šta je novo?

Velški reprezentativac javno priznao da je gej

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Velški reprezentativac javno priznao da je gej

00016673.jpg
Nekadašnji kapiten velške ragbi reprezentacije, sada igrač Kardifa, 35-godišnji Geret Tomas javno je priznao da je gej!

Momak koji je odigrao 103 utakmice u dresu sa grbom Velsa izjavio je da se "godinama borio sa emocijama, ali da sada ne želi da ga pamte po činjenici da je postao prvi ragbista koji se javno deklarisao kao neko ko voli muškarce, već po samoj igri sa jajastom loptom"!

- I sada su mi pomešane emocije. Plače mi se, ljut sam i apsolutno slobodan. Nisam bio siguran da li zaista želim da ljudima kažem, da budem toliko iskren, ali sada sam radoznao kakva će reakcija biti i kako će moja porodica prihvatiti ovu novost - rekao je Tomas.

Tomas je podvukao da se nada da neće biti "odbačen ovim priznanjem i podvlači da nikome nije bitno šta se dešava kada zatvori vrata od svoje kuće".

- Želim da me pamte kao ragbi igrača i nisam Krstaš, ali sam ponosan na ovo što sam. Nadam se da će i porodica ovo prihvatiti i nastaviti da me podržava, kao što je to radila do sada. Isto važi i za najbliže prijatelje. Statistički, ja sam prvi priznao, ali se ne bojim drugih priznanja. Znam da bi trebalo da ih bude - ostavio je prostor za razmišljanje Tomas.
 
Top