Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Veliki transport (1983)

  • Začetnik teme Zoran_
  • Datum pokretanja
Zoran_

Zoran_

VIP
#1
Veliki transport (1983)


cvDYfDh.png


imdb6.jpg


Kod:
http://www.imdb.com/title/tt0086531/
Istiniti dogadjaji iz Drugog svetskog rata kada je Glavni stab narodnooslobodilacke vojske Vojvodine odlucio da iscrpljenim brigadama u Bosni uputi pojacanje od preko hiljadu mladica i devojaka, dobrovoljaca, a sa njima i hranu, odecu i sanitetski materijal. Tada, u prolece 1943.godine, sirokom vojvodjanskom ravnicom, kroz obruce i zasede, preko reka i pruga, na put dug trista kilometara, krenula je nepregledna kolona nazvana 'veliki transport' ...

kknkkkau.png


SEt3Qdr.gif


hFie00C.jpg


downloade0cdd.gif


Veliki transport (1983) WEBRip.x264.mkv

filesflesh2.jpg


You need to like this in order to view this content.
 
Poslednja izmena:
katamaniak

katamaniak

Urednik
#2
Veliki transport (1983)


screen.pngVeliki_transport_1983.png
info.png
Veliki transport je partizanski film Veljka Bulajića koji nam prikazuje istinitu priču o pojačanju koje je odlučio poslati glavni štab Narodnooslobodilačke vojske Vojvodine iscrpljenim partizanskim jedinicama u istočnoj Bosni. Pojačanje se sastojalao od preko tisuću dobrovoljaca i dobrovoljki, koji su sa sobom nosili hranu, odjeću i sanitetski materijal.
Film prema istinitom događaju iz Drugog svjetskog rata kada je glavni štab Narodnooslobodilačke vojske Vojvodine odlučio iscrpljenim brigadama u Bosni uputiti pojačanje od preko tisuću mladića i djevojaka, dobrovoljaca, a sa njima hranu, odjeću i sanitetski materijal. Tada, u proljeće 1943. godine, širokom vojvođanskom ravnicom, kroz obruče i zasjede, preko rijeka i pruga, na put dug tristo kilometara, krenula je nepregledna kolona nazvana "veliki transport".
cz8ovxm.pngscreen.pngVeliki_transport.avi.jpg

Download.pngYou need to like this in order to view this content.

 

Top