Šta je novo?

“Veliki brat“: Nemeš hoće i kod Bojane u krevet!

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
“Veliki brat“: Nemeš hoće i kod Bojane u krevet!

Nadam se da će mene da izabere, taman da se lepo opružim kod nje u krevetu, rekao je Nemeš​

novosti.rs

Nemeš i Bojana sa ukućanima​

VELIKI Brat je u kuću uneo još jedan krevet. Ukućani su odmah pomislili da je to

najava dolaska nekog novog, ali kada su videli da je veliki krevet smanjen, ukapirali su da je reč o nagradi. Zapravo, kada su se okupili zajedno shvatili su da je poseban krevet nagrada za pobednika Arene i da će Bojana kao pobednik imati privilegiju da spava u velikom krevetu sa ukućaninom po izboru. Nemeš se nada i glasno kometariše da bi baš on mogao da završi u Bojaninom krevetu:


- Nadam se da će Bojana da izabere baš mene da bi se lepo opružio pored nje u krevetu - rekao je Nemeš dok je Marijana zgranuto stajala pored njega.

Marijana je u ispovedaonici priznala da je posle krize koju je imala u četvrtak, mnogo bolje
i da se oseća dobro.

Ostali ukućani kao za sebe komentarišu da je Veliki Brat moždakrevet doneo za Marijanu i Nemeša. Nemeš ne odustaje, kao slučajno opet Bojanidobacuje da bi ona baš bio pravi da bude pored nje u krevetu. Ona mu odgovara dabi mogla da izabere „kevu“ Slavicu. Ako Nemeš stvarno legne sada i pored Bojanevidećemo kako će odreagovati Marijana.

NINDŽE NAPALE KUĆU VB!

UKUĆANIMA na otpadu je ponestalo hrane! Zaprvao Tamara i Radašin ne stižu da pokradu dovoljno da bi ukućani na otpadu preživeli. Pošto ime je bilo dosadno tražili su zadatke. Veliki Brat je odlučio da im da zadatak da maskirani u nindže napadnu u petak ujutru ostavu i da pokradu zalihe hrane koja im treba za vikend. Koliko ozbiljno su shvatili zadatak pokazao je Radašin koji je rekao Tamari, svom slučajnom partneru, da neće spaviti uopšte kako bi zadatak bio uspešan. Tamara ga je posavetovala da se ipak odmori. Pošto su ukućani na otpadu uglavnom pričali o hrani i o filmovima Veliki Brat im je dao malo mlevenog mesa da mogu da prežive dok ne napadnu na kuću.

SORAJA SE MUVALA SA KOŠARKAŠEM

Na Draganino pitanje da li je jedan poznati fudbaler ženskaroš, Soraja je rekla: Ne pitajte me za Smilju (Lolu Smiljanića).

U jednom trenutku poveo se razgovor o tome kakve muškarce koja devojka voli na otpadu. Kada je Soraja navela da muškarac ne sme da bude niži od nje, Nirmal je pitao da li je nekada bila sa nekim košarkašem. Ona je potvrdila, a Nirmal je prošaputao njegovo ime. Soraja je zaključila da je on iz novina video njihovu zajedničku sliku i da je zato pitao. Rekla je da se sa tim košarkašem muvala ali da joj nije bio dečko. Pošto su zaključili da Soraja voli sportiste na red su posle košarkaša došli i fudbaleri! Dragana je pitala da li je fudbaler Smilja (Lola Smiljanić) zaista takav ženskaroš, Soraja to nije htela da komentariše.
 
Top