Šta je novo?

“Veliki brat“: Duško izbačen na smetlište

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
“Veliki brat“: Duško izbačen na smetlište

14. mart 2011
Vecernje novosti

dusko_150x0.jpg

Poljoprivrednik iz Svrljiga prvi je ukućanin koji je u ponedeljak predveče napustio „pravu“ kući i završio na deponiji

POLJOPRIVREDNIK Duško Bogdanović iz Svrljiga prvi je ukućanin koji je u ponedeljak predveče napustio pravu kuću „Velikog brata“, ali je zadržan na deponiji. Kako su ostali ukućani morali da nominuju one koji su im se najmanje dopali, odabrali su da to budu Duško i Zagrepčanka Ema Šuker, koja je za sada ostala u igri.

Ne sluteći da će Duško ostati u blizini, ukućani su se pravdali da jedini razlog zbog koga su nominovali Bogdanovića to što je star i da se sigurno ne bi snašao među njima.


Nakon nominacija, Veliki brat je rekao Dušku da ima pet minuta da se spakuje i napusti kuću. Pomalo razočaran Duško se pozdravio sa ostalim stanarima koji su mu poželeli puno sreće.

Duško je prema uputstvu Brata završio u posebnom delu kuće, gde su ga sačeklai Dragana, Nirmal i Horvat.

NOMINACIJE UNELE NERVOZU

PRVI dan u kući „Velikog brata“ takmičari su proveli napeto jer su iskusili prve nominacije. Dok se Dražen naljutio na Emu i Slavicu, Bojana je namerno isključila šporet Slavici posle čega je usledila svađa. Ukućani u otpadu proveli dan mirno.

Veliki Brat je ukućane probudio svojim oglašavanjem "Jedan od vas mora da ode!".Nakon buđenja usledila je rasprava. Dražen se bunio zbog šaputanja i smeha Slavice i Eme, jer mu je to prekinulo prvi san, nakon čega nije dugo mogao da zaspi.

Ukućani su se oko podne okupili u dnevnoj sobi, nagađali su kojom pesmom će ih sutra Veliki Brat buditi. Posle nekoliko minutnog druženja, jedan po jedan su ulazili u ispovedaonicu. Ukućani su iskusili prve nominacije. Stanje u otpadu je mirno. Ukućani ovog dela kuće odmaraju sedeći na starim sedištima automobila.

Svako na svoj način se trudi da bude interesantan, a pojavile su se i prve varnice. Slavica vodi glavnu reč u kuhinji i prisustvo drugih joj smeta. Bojana je namerno isključila šporet što je Slavicu razljutilo .Međutim, nesporazum su brzo rešili.

Džordž se ponudio da izmasira Slavicu na šta je ona odgovorila da ne želi jer je za nju svaka masaža predigra nečeg lepog.

Ema Šuker se potrudila da animira svoje cimere tako što je sa Milom igrala trbušni ples u dvorištu, koji je zbog kiše prekinut.

Nemeš je izjavio da mu je želja da po njemu Požarevac postane poznat. Jedni su vreme provodili u bazenu dok je situacija u otpadu nepromenjena.


 
Poslednja izmena od urednika:
Top