Šta je novo?

Veliki Brat 2011 traje 107 dana

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Veliki Brat 2011 traje 107 dana

vb.jpg


Četvrta sezona rijalitija „Veliki brat" počela je sinoć useljenjem u „Emoušnovu" kuću na Košutnjaku 16 do sada javnosti nepoznatih ličnosti iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine. Prvi put tu su i takmičari iz Hrvatske i to čak njih šestoro!

Oni će se narednih 107 dana boriti za nagradu od 100.000 evra, čiji iznos može biti i smanjen ukoliko budu kažnjeni zbog nepoštovanja pravila igre, vređanja na verskoj i rasnoj osnovi, kao i zbog pušenja na mestima gde to nije dozvoljeno.

Među takmičarima se nalaze poljoprivrednici, taksisti, domaćice, striperi i studenti, a kako saznajemo, među njima su i dve lezbijke, dok produkcija planira naknadno da ubaci i dva homoseksualca.

Pre nego što su voditeljke Antonija Blace i Marijana Mićić uvele ukućane, gledaoci su imali prilike da vide novi enterijer kuće. Naime, ona je potpuno izmenjena i proširena, njena unutrašnjost se prostire na 400 kvadratnih metara i dodatnih 300 okućnice. U kući je postavljeno 45 kamera i 60 mikrofona tako da ne postoji mrtav ugao. Interesantno je da produkcijski tim čini 200 ljudi od kojih će 17 svakog trenutka biti u kući. S obzirom na to da je ovo prvi regionalni „Veliki brat", serijal nosi naziv „Ljubi bližnjeg svog", a vode ga hrvatska voditeljka i naša glumica.

1. Bojana Stojković (25) je profesionalna sportistkinja iz Beograda. U rijaliti ulazi jer ima višak energije koju mora negde da potroši.
2. Dragana Strahinjić (27) je kozmetičarka rođena u Sarajevu, a živi u Požarevcu. Ukoliko osvoji glavnu nagradu želja joj je da postane voditeljka.
3. Dražen Bogdan (48) je vatrogasac iz Hrvatske koji obećava da će zasmejati javnost do suza i pokazati koliko je osećajan.
4. Duško Bogdanović (55) je poljoprivrednik iz Glabibabinca koji je već učestvovao u emisiji „Menjam ženu". U rijaliti ulazi zbog novca i slave.
5. Ema Šuker (20) je pravni referent iz Zagreba. Ističe da je u kuću na Košutnjaku ušla da pokaže da niske osobe ne moraju da budu zle.
6. Horvat Čagalj (33) je pravnik iz Splita koji živi u Londonu. Za „Velikog brata" se prijavio jer mu je dosta da gleda dosadne ljude u rijalitijima.
7. Džordž Rkman (39) je taksista i otac šestoro dece koji je rođen u Nemačkoj, a živi u Engleskoj. Želi da postane slavan.
8. Nikola Mavrović (21) rođen je u Nemačkoj, a živi u Jablanovecu. Po zanimanju je student, a u rijaliti ulazi kako bi se dopao devojkama iz regiona.
9. Mila Tokić (21) je domaćica iz Zagreba koja se udala pre šest godina i ima ćerku. Njen motiv ulaska je da upozna nove ljude.
10. Milan Grahovac (31) dolazi iz Sombora, student je prava, ali radi kao referent prodaje. Prvak je sveta u plivanju na 50 metara.
11. Nikola Nemešević (22) je muzičar iz Požarevca koji svoje učešće u rijalitiju vidi kao šansu da promoviše muziku kojom se bavi i postane popularan.
12. Nikola Nasteski (20) je makedonski striper koji radi kao model i menadžer po noćnim klubovima. Želi da proba sve u životu.
13. Nikola Kukić (25) je učesnik iz Tuzle koji studira Fakultet političkih nauka, a želja mu je da gledalištu pokaže koliko je vedar i duhovit.
14. Slavica Đulejić (43) je taksista iz Smedereva. Ima četvoro dece i obožava akciju. Za sebe kaže da mnogo priča!
15. Soraja Vučelić (24) je Hrvatica koja trenutno živi u Beogradu. Po zanimanju je fotomodel, a u rijaliti ulazi da bi stekla popularnost.
16. Marijana Čvrljak (27) je domaćica iz Hrvatske koja ima ćerku. Očekuje da će joj „Veliki brat" promeniti život.

Izvor: Press
 
Top