Šta je novo?

VB4 Marijana se ne vraća u Šibenik jer više nema dom!

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB4 Marijana se ne vraća u Šibenik jer više nema dom!

Nemeš joj je obećao ljubav i posle šoua, a ona se Nikoli poverila...
Kada su Nikola i Marijana bili u dvorištu, Nikola je izjavio da jedva čeka da ide kući, a Marijana kaže da ona nema dom. Nikola je pita da li će da se vraća u Šibenik, a ona mu odgovara da se neće vraćati tamo.


24sata.hr

Marijana, Bojana i Tamara u dvorištu su ogovarale Nirmala. Marijana je zaključila da joj se čini ok osoba iako misli da je nesiguran. Veliki Brat je ukućanima dodelio novi nedeljni zadatak nazvan 'VB turneja'. Kako bi ispunili zadatak na dva sobna bicikla moraju 'preći' 2300 kilometara.Pošto je Nirmal odlučio da Nemešu prepustiti svoje mesto da ode na zabavu u glavnu kuću, Nemeš je u ispovedaonici rekao da će mu oprati veš. Da bi prisustvovao zabavi u kući Nemeš je morao da izvrši tajni zadatak u roku od četiri sata i da nagovori još tri stanara otpada da mu prepuste svoje mesto kako bi umesto njih mogao na zabavu. Bio je presretan kada mu je Duško poklonio svoje vreme dok je Dragana rekla kako će ona to drugi put da uradi jer želi da ide na zabavu.

Za to vreme u Kući, Marijana je imala još jednu krizu.
- Mislim da počinjem da pucam jer sam se previše suzdržavala. Neki ljudi su tako bljak prozirni - rekla je Marijana i otišla u ispovedaonicu.
- Malo sam živčana. Ne znam zbog čega, takva sam se probudila. Možda sam se ustala na levu nogu - rekla je i priznala da je Dražen izbacuje iz takta zbog nekih sitnica, a posebno zbog toga jer se pravi glup.

Nakon što se Nemeš pojavio u dvorištu ukućani su mu oduševljeno potrčali u zagrljaj. Nešto kasnije, on i Marijana su se u dvorištu strasno ljubili dok su ih Tamara i Bojana gledali. Nakon što su one otišle nastavili su razgovor.

- Opšta katastrofa. Idemo, a ja ne bih sama - rekla je Marijana, a Nemeš je odgovorio da neće morati i da će videti kad izađu kako će se sve nastaviti. Posle toga su se samo ljubili i gledali. Marijana je priznala da sve češće krizira i da je sve luđa.
- Ti sam sebe ne možeš kontrolisati - rekla je Nemešu.
 
Top