Šta je novo?

VB4: Marijana Mićić: Svi novinari lažu!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB4: Marijana Mićić: Svi novinari lažu!

Da li slučajno ili namerno, voditeljka VB4 izvređala novinare
Da li iz ličnih razloga ili možda zato što nije bila svesna svojih reči, voditeljka „Velikog brata“ Marijana Mićić otvoreno je pre dve večeri osula paljbu po svojim kolegama, kada je gledaoce pozvala da ne čitaju novine i da ne veruju novinarima jer „sve lažu“.​

Alo! - 12. 06. 2011.00:53h

6361_marijana-micic-foto-goran-srdanov_af.jpg

- Nemojte da čitate „žute novine“. Sve što piše u njima je laž. Ja vam garantujem! Svi novinari lažu od prvog do poslednjeg, verujte mi - izgovorila je Marijana ne trepnuvši.
Aludirajući na pisanje hrvatskih medija koji sumnjaju da je „Veliki brat“ namešten, prvenstveno zbog Nemeševog ponašanja, ova voditeljka je u više navrata demantovala štampane medije, a pored gore navedene izjave takođe je grubo prekidala gledaoce koji su se javljali rekavši da je ona ta koja postavlja pitanja, a gledaoci odgovaraju.
Uporedo sa uključenjima publike koja je iznosila svoje razloge zašto misli da rijaliti jeste ili nije namešten, da apsurd bude veći, Marijanina koleginica Antonija Blaće je sa tim „lošim i lažljivim“ novinarima sedela u drugom studiju, gde se održavala konferencija za štampu sa ukućanima zbog „Balkan song kontesta“.

Kako bismo čuli stav „Emoušna“, produkcijske kuće koja realizuje „Velikog brata“, kontaktirali smo s njihovom pres službom, koja nam je iznela zvanični stav o Marijaninom okršaju sa novinarima:
- Naravno da to nije zvaničan stav „Emoušna“ jer je poznato da ima veoma korektan odnos sa svim novinskim kućama. Jako je loše generalizovati stvari i ako je već trebalo reći da nešto nije istinito, moralo se konkretno reći za tekst koji je svakako neistinit da je „Veliki brat“ namešten, mada emisija je bila više da gledaoci sami kažu šta misle - stoji u saopštenju PR službe „Emoušna“, koja je dodala da će interno sa Marijanom rešiti situaciju kada je u živom programu vređala novinare.
-To ćemo interno da rešimo, kao što očekujemo i da urednici novina vode računa da se neistiniti tekstovi ne objavljuju olako jer to nanosi veliku štetu - rečeno nam je iz PR službe.
Marijana se nije oglašavala povodom ove svoje izjave!
 
Top